Τι γίνεται με τις κλινικές covid του Νοσοκομείου Χανίων; Άνοιξε ο “ασκός του Αιόλου” με καταγγελίες που σοκάρουν

Τέσσερις νέες σοκαριστικές καταγγελίες φέρνει σήμερα στο φως το zarpanews.gr για τις συνθήκες νοσηλείας των ασθενών στις κλινικές covid του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Με 76 επίσημα καταγεγραμμένους θανάτους από επιπλοκές κορονοϊού μέσα στο 2022 σε 374 περιστατικά, το νοσοκομείο Χανίων φτάνει σε ποσοστό θνητότητας το σοκαριστικό 20,3% ενώ μέσα από τις καταγγελίες πολιτών στο zarpanews.gr αναδεικνύεται μια εικόνα τραγική με προσωπικό ελάχιστο, εξαντλημένο, ασθενείς αφημένους στην μοίρα τους και έναν διοικητή που κόπτεται αποκλειστικά

για την επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας την ώρα που οι ασθενείς αποδημούν εις Κύριον…

Συγκεκριμένα, οι δύο τραγικές καταγγελίες για τον 67χρονο νεφροπαθή και την καρκινοπαθή που έμεινε χωρίς κρεβάτι (ΕΔΩ και ΕΔΩ) όπως φαίνεται αφορούν περιστατικά που κάθε άλλο παρά μεμονωμένα είναι…

«Ακρωτηριασμένη έμεινε λερωμένη για ώρες»

Γράφει αναγνώστης μας: «Ακρωτηριασμένη αναγκάστηκε να μείνει επί ώρες λερωμένη χωρίς να μπαίνει κανείς. Έπεσαν τηλεφωνήματα και παρακάλια για να αξιωθεί κάποια νοσηλεύτρια να το πράξει…».

Γράφει δεύτερος αναγνώστης μας: «Τα ίδια συνέβησαν με τη μάνα μου που μπήκε μετά από χειρουργείο στο ισχύο και ανήμπορη να κινηθεί. Όταν πήρα να διαμαρτυρηθώ μου είπαν ότι επειδή βάζουν στολές για να μπουν στα δωμάτια, δεν μπορούν να το κάνουν συνέχεια!»

«Τα Σάββατα δεν υπάρχει γιατρός!»

Γράφει τρίτη αναγνώστριά μας: «Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι κάνει ένας άνθρωπος δικός μου που δεν μπορεί να σηκωθεί και η απάντησή τους ήταν ότι σήμερα Σάββατο δεν υπάρχει γιατρός».

«Ο μπαμπάς μου πεινούσε- Τον άλλαζαν κάθε 8 ώρες»

Γράφει τέταρτη αναγνώστρια:

«Ο μπαμπάς μου βγήκε και μας τα είπε όλα, ότι πεινούσε, ότι τον άλλαζαν κάθε 6-8 μπορεί και 12 ώρες μετά που τα έκανε. Μετά πάλεψε να κινείται για τρώει έστω μόνος του. Με σταύρωσαν σαν τον Χριστό» μας έλεγε.

Τα στοιχεία των πολιτών που κάνουν τις καταγγελίες είναι στην διάθεση του zarpanews.gr για οποιοινδήποτε ενδιαφερόμενο.

zarpanews.gr

The post Τι γίνεται με τις κλινικές covid του Νοσοκομείου Χανίων; Άνοιξε ο “ασκός του Αιόλου” με καταγγελίες που σοκάρουν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νοσοκομείου Χανίων Άνοιξε, “ασκός, Αιόλου”,nosokomeiou chanion anoixe, “askos, aiolou”