Θρίλερ με την εξαφάνιση ηλικιωμένης από τα Χανιά: “Βρήκαμε αίμα στο δρόμο, σαν να την έσυραν” | Video

Στον Αλικιανό του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά πήγε η κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» προκειμένου να ερευνήσει την περίεργη εξαφάνιση της πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς.

Η ηλικιωμένη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και η εξαφάνισή της προκάλεσε μεγάλη ανησυχία.

Η Σανίκο Τσαούσι έφυγε από το σπίτι της νωρίς το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να επισκεφτεί τον τραυματία γιο της, που έμενε λίγα μέτρα πιο κάτω. Δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του, σαν να άνοιξε η γη και την κατάπιε. Οι νύφες

της που ακολουθούσαν, δεν είδαν το παραμικρό.

Η αγνοούμενη που έχει χάσει τον σύζυγό της, έχει αποκτήσει εφτά παιδιά, δεκαεννέα εγγόνια και τέσσερα δισέγγονα.

Στις 7:59 το πρωί της εξαφάνισης κάμερα ασφαλείας συνεργείου κατέγραψε την ηλικιωμένη γυναίκα να περνά το δρόμο με κατεύθυνση το σπίτι του γιου της.

«Σταμάτησε εδώ στους κάδους, πέταξε τα σκουπίδια, για να περάσει απέναντι», λέει στην κάμερα της εκπομπής η νύφη της αγνοούμενης Ροζαλία, η οποία είδε και το υλικό από την κάμερα ασφαλείας.

«Στις 8:06 φαίνονται στην κάμερα οι δυο κουνιάδες μου να περνάνε κι αυτές το δρόμο απέναντι. Τον ίδιο που είχε ακολουθήσει και η πεθερά μου. Ένα λεπτό μετά περάσαν και δύο φορτηγά με εργάτες που ανακαίνιζαν ένα σπίτι. Μας είπαν ότι την είδαν να κατεβαίνει προς τα κάτω».

«Εδώ, στο σημείο αυτό βρήκαμε αίματα και στάλες αίματος έως και δύο μέτρα, σαν κάποιον να έσυραν», λέει η νύφη της αγνοούμενης, Ζαμίρα Τσαούσι, από τον τόπο του μυστηρίου.

Η οικογένειά της απευθύνθηκε άμεσα στην Αστυνομία, όταν εντόπισε τις κηλίδες αίματος. Οι Αρχές καθυστέρησαν. Η δυνατή βροχή που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή, ξέπλυνε τα ίχνη αίματος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν δείγμα για να εξακριβώσουν αν ήταν της άτυχης γυναίκας.

«Οι αδελφές πώς δεν πήραν χαμπάρι τίποτα;»

Τρεις μέρες μετά την εξαφάνιση της μητέρας της στον Αλικιανό Χανίων, η Σουζάνα ταξίδεψε από την Κω, όπου μένει μόνιμα, για να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της.
Σχεδόν έξι μήνες μετά δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε μπροστά στα μάτια των συγγενών της και μέχρι σήμερα δεν έχουν βρει ένα ίχνος της.

Η Σουζάνα μίλησε συγκινημένη στην κάμερα του «Τούνελ» λέγοντας πως η μητέρα της ήταν μία χαρά μαζί με τα παιδιά της και την προηγούμενη ημέρα χόρευε και τραγουδούσε.

«Οι δυο αδελφές που ήταν πίσω, δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε. Να χάσεις τη μάνα μπροστά στα μάτια σου; Δε θέλω να το πιστέψω», λέει φανερά ταραγμένη.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια για τη μάνα μου, δεν με ενδιαφέρει όποιος κι αν είναι. Πηγαίνω στην αστυνομία, κλαίω και μου λένε σίγουρα δε ζει η μάνα σου.»

Για το πρωινό που χάθηκε μίλησε και ο γιος της, τον οποίο πήγαινε να φροντίσει μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε.

«Ερχόταν μία εβδομάδα σε μένα. Κατά τις οκτώ και είκοσι με οκτώ και μισή ήρθαν οι αδελφές μου και με ρωτούσαν “πού είναι η μάνα;”. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Έχουμε απογοητευτεί πάρα πολύ.»

Η νύφη της αγνοούμενης, Ροζαλία λέει αγανακτισμένη στην εκπομπή:
«Τουλάχιστον να τη θάψουμε, να έχουμε ένα μνήμα, ένα κερί να ανάψουμε».

«Βρήκαμε αίμα αλλά η βροχή το ξέπλυνε…»

Μία από τους μάρτυρες που είδαν τελευταίοι την αγνοούμενη από τον Αλικιανό Χανίων, μιλάει στην εκπομπή.

Η μάρτυρας, που είναι κάτοικος στην περιοχή, αναγνώρισε την πολύτεκνη μητέρα και έδειξε το δρόμο που ακολούθησε όταν την είδε στις οκτώ και πέντε περίπου το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου.

«Φορούσε μαύρη φούστα, μαύρη μπλούζα, μαύρα κοντά καλτσάκια και με το μπαστουνάκι της ανηφόριζε με κόπο, αλλά δεν πήγε πολύ μακριά.»

Σύμφωνα με την μάρτυρα, οι εργάτες που λένε ότι είδαν την αγνοούμενη στο δρόμο, την μπέρδεψαν με την ίδια.

«Πήγα να θυμιατίσω και είδαν εμένα οι άνθρωποι. Αυτή με τα μαύρα που λένε ότι είδαν, ήμουν εγώ.»

Η νύφη της, Ροζαλία προσπάθησε να μιμηθεί τον βηματισμό της, ώστε να δει μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει σε αυτά τα λίγα λεπτά που την έχασαν από τα μάτια τους.

«Έχω περπατήσει πολύ. Κάνω αυτή τη διαδρομή με το βήμα της πεθεράς μου για να χρονομετρήσω. Για τα συγκεκριμένα λεπτά που μας είπαν ότι την είδαν επάνω, δεν βγαίνουν ακόμα κι αν τρέχω.»

Για το αίμα που βρήκαν στο δρόμο, καθώς την αναζητούσαν αλλά και τη καθυστέρηση των Αρχών να πάρουν δείγμα, τόνισε:

«Ήταν μία μεγάλη κηλίδα αίμα που οδηγούσε σε μία άλλη. Σαν κάποιος να είχε χτυπηθεί και να τον είχαν σύρει. Το αίμα ξεπλύθηκε από τη βροχή πριν το ελέγξει η αστυνομία.»

Η Ροζαλία κάνει έκκληση στην κάμερα του «Τούνελ» σε όποιον γνωρίζει κάτι, να μιλήσει.

«Εμείς θέλουμε απλά να βρούμε την πεθερά μου, τη μαμά εφτά παιδιών, που κλαίνε καθημερινά. Απλά να τη θάψουμε για να έχουμε ένα καντήλι να της ανάβουμε.»

Την άποψη ότι κάποιος τη χτύπησε και την εξαφάνισε, υποστήριξε και ο γιος της, Δημήτρης.

Κάθε μέρα πηγαίνει στο σημείο που χάθηκε η μητέρα του και ψάχνει.

«Αν ήταν εδώ, αν είχε πέσει κάπου, θα είχε βρεθεί», λέει με λύπη και θυμάται το προηγούμενο βράδυ της εξαφάνισης που είχαν στήσει γλέντι στο σπίτι και έτρωγαν και χόρευαν μαζί με τη μητέρα τους.



The post Θρίλερ με την εξαφάνιση ηλικιωμένης από τα Χανιά: “Βρήκαμε αίμα στο δρόμο, σαν να την έσυραν” | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, Χανιά, “Βρήκαμε,thriler, chania, “vrikame