Θα ανοίξουν σήμερα τα μαγαζιά στα Χανιά; Δείτε ποια σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ θα είναι ανοικτά

Και σήμερα στα Χανιά όποιος θέλει θα έχει ανοικτό το μαγαζί του

Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων δεν έχει τη σημερινή Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο πρόγραμμά του με ανοικτά μαγαζιά, δείτε ΕΔΩ, αντιθέτως θεωρεί ότι, «το διευρυμένο εορταστικό ωράριο που καταρτίστηκε είναι ένα ωράριο που καλύπτει με επάρκεια τις αγοραστικές ανάγκες όλων μας και είναι μέσα στα πλαίσια των

δυνατοτήτων λειτουργίας όλων των καταστημάτων της πόλης μας.»

Επίσης ζητάει στήριξη στην πράξη για το εορταστικό ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων όπως και την αγορά της πόλης μας, ενώ καλεί τους καταναλωτές να προστατεύσουν την Κυριακάτικη Αργία και να μην βάλουν πλάτη στην πλήρη κατάργησή της.

Από την άλλη όπως ακούγεται, πολλά εμπορικά καταστήματα στα Χανιά θα είναι σήμερα ανοιχτά μέχρι και τις 6 το απόγευμα, ενώ στις 8 το βράδυ θα κλείσουν οι αλυσίδες καταστημάτων, τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα πάντα με τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων τα καταστήματα θα είναι ανοικτά τις επόμενες δύο Κυριακές, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές στις εορταστικές τους αγορές.

Στο μεταξύ η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας έχει προκηρύξει πανελλαδική απεργία για σήμερα. Οι εμποροϋπάλληλοι, όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, για μια ακόμα χρονιά, καλούνται να εργαστούν για πάνω από 30-40 συνεχόμενες ημέρες, οι περισσότεροι χωρίς ρεπό, χωρίς ξεκούραση, χωρίς καν πρόσθετη αμοιβή 75% για τις Κυριακές τους.

Όσον αφορά στα σούπερ μάρκετ του συνεταιρισμού καταναλωτών ΣΥΝΚΑ, ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ θα είναι τα παρακάτω καταστήματα:

Αναγνώστου ΓογονήΆγιοι ΑπόστολοιΒαμβακόπουλοΚουνουπιδιανάΚισσάμουΧρυσοπηγήΕλύρουΣούδαΠλατεία 1866ΠαπαναστασίουΗρώων ΠολυτεχνείουΠλατείας Μάχης ΚρήτηςΔαγκλήΜάλεμεΚαστέλι ΠύργιαΚολυμπάριΑποκορώνου

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα