Τα Τρίκαλα πήραν το «διπλό» επί του Εργοτέλη

Δεύτερη συνεχόμενη, επαγγελματική νίκη, για τα Τρίκαλα επί του Εργοτέλη (2-0). «Χτυπώντας» στην αρχή και στο τέλος του παιχνιδιού, έχοντας ως βασικό μέλημα τη διασφάλιση του «μηδέν» στην άμυνα και την ουσία στις επιθέσεις της. Από την άλλη, ο Εργοτέλης, αν και είχε την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε εύκολα να διασπάσει την άμυνα των Θεσσαλών, σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες.

Γκολ με το «καλημέρα» πέτυχε ο ΑΟΤ, με σκόρερ το Βασίλη

Σαχινίδη, με ωραίο σουτ στην κίνηση, αφού αξιοποίησε σέντρα του Μιλοσάβλιεφ (1’). Ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε στο 8’, με τον Κάιπερς, ο οποίος απέναντι από τον Αποστολίδη, αστόχησε ελάχιστα. Οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας και ανέβασαν ρυθμό, για να ψάξουν την ισοφάριση. Ο Εργοτέλης συνέχισε να πιέζει και στο 40’, έγινε επικίνδυνος με τους Κάιπερς και Μαζουλουξή.

Παρόμοια εικόνα και στη δεύτερο μέρος, με τους Κρητικούς να πιέζουν ψηλά. Στο 59’, ο Μπουρσέλης έκανε καλή προσπάθεια, σούταρε με τον Αποστολίδη να είναι σε ετοιμότητα. Ο Τόμιτς σούταρε για τα Τρίκαλα, στο 61’, η μπάλα πέρασε ψηλά. Στα επόμενα λεπτά, ακολούθησαν πολλές διακοπές στο παιχνίδι, με το ρυθμό να πέφτει ευνοώντας τους φιλοξενούμενους που έκαναν διαχείριση του υπέρ τους σκορ. Στις καθυστερήσεις του ματς, ο Γιαννιτσάνης «τελείωσε» την αναμέτρηση, πετυχαίνοντας το 0-2 για τον ΑΟΤ, με σουτ στην κόντρα.

ΣΚΟΡΕΡΣ: Σαχινίδης (1’), Γιαννιτσάνης (92’)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (82’ Ιατρούδης), Τσέλιος, Μπουτσάκης (73’ Ροβίθης), Μπούζας, Κάιπερς, Σταματάκος (70’ Μανουσάκης)
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Μάκος, Γροντής (49’ Τόμιτς), Μιλοσάβλιεβ, Σαχινίδης (83’ Κοτσώνης), Ζγκούρη (62’ Γιαννιτσάνης)

Διαιτητής: Γκοβέσης (Αρκαδίας)

Πηγή: liganews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα