Τα «ψαλίδια της αλληλεγγύης» έπιασαν δουλειά στον Δήμο Χανίων | Photos + Video

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το κοινωνικό κομμωτήριο του Δήμου Χανίων που με την εθελοντική προσφορά των κομμωτών – κουρέων της πόλης μας, θα προσφέρει στους δικαιούχους υπηρεσίες κομμωτηρίου, κάθε Δευτέρα πρωί, κατόπιν ραντεβού.

Τους πάγκους επιμελήθηκαν εξολοκλήρου οι ξυλουργοί των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Χανίων ενώ τα προϊόντα και ο εξοπλισμός είναι χορηγία της L΄Oreal Paris.
Κατά τα σημερινά εγκαίνια, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης έκανε

λόγο για μια «αυτονόητη υπηρεσία για τους περισσότερους αλλά πολύ δύσκολη για μικρή μερίδα συμπολιτών μας».

Από τη μεριά της η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας της νέας δομής, η οποία στεγάζεται στους χώρους κοινωνικού πλυντηρίου, στην οδό Καραϊσκάκη, στο πλάι του Δημαρχείου.

Σε αυτό το αρχικό στάδιο, το κομμωτήριο θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα 9:30 – 12:30 ενώ οι δικαιούχοι μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους στο 28213-41692 .

Η πρόεδρος του σωματείου κουρέων – κομμωτών νομού Χανίων, Λένα Μαρμαριτσάκη κάλεσε του κομμωτές να συμμετέχουν στην δράση όχι μόνο για να δείξουν την τέχνη τους αλλά και για να αναδείξουν την αξιοπρέπεια και να στηρίξουν την ψυχολογία των μελών των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Τέλος, η υπεύθυνη της L’OREAL Μαρία Κοράλη, σημείωσε πως η προσφορά της εταιρείας είναι κάτι πολύ μικρό σε σχέση με το τεράστιο κοινωνικό έργο του Δήμου Χανίων και κυρίως με την προσφορά των εθελοντών κομμωτών:

«Η ομορφιά πέρα από ατομική υγιεινή είναι και αυτοπεποίθηση, είναι και αισιοδοξία» σημείωσε.

zarpanews.gr

The post Τα «ψαλίδια της αλληλεγγύης» έπιασαν δουλειά στον Δήμο Χανίων | Photos + Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα