Συνεχίζεται το ταξίδι με SUP του Χανιώτη Γιώργου Κλεινάκη – Πότε αναμένεται να ολοκληρώσει τον γύρο της Κρήτης | Photos

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται για 13η ημέρα η αθλητική δράση για φιλανθρωπικό σκοπό Paddling Crete, ο γύρος της Κρήτης | Photos(650+ χλμ) με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία) από τον αθλητή Γιώργο Κλεινάκη με στόχο την διάδοση του υγιούς αθλητισμού, του εθελοντισμού και την αξία του να προσφέρεις μέσα από αυτόν, σε ανθρώπους και μη κερδοσκοπικές ομάδες της κοινωνίας μας.

Ένα εγχείρημα που γίνεται για πρώτη φορά στην

Ελλάδα και είναι αρκετά απαιτητικό τόσο για τον ίδιο όσο και για την διοργάνωση, για την ομαλή έκβαση του.

Η αποστολή συνοδεύεται καθ’ όλη τη διάρκεια από μέλη της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του αθλητή, ενώ το σκάφος της αποστολής είναι στη διάθεση της δράσης από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ.

Ο Γιώργος ξεκίνησε στις 2 Απριλίου από την Σούδα Χανίων και έχει ήδη περάσει από το Ρέθυμνο, το Κοκκίνη Χάνι Ηρακλείου, τον Άγιο Νικόλαο, την Σητεία, τον Ξερόκαμπο, την Ιεράπετρα, τους Καλούς Λιμένες, τον Πλακιά, τα Σφακιά, την Παλαιόχωρα, φτάνοντας σήμερα 14/02 στα Φαλάσαρνα Κισάμου και συνεχίζει δυναμικά ώστε να ολοκληρώσει (αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν) την ερχόμενη Κυριακή στις 17/04/22 περίπου 14.00-15.00 τον γύρο της Κρήτης με τερματισμό στο Παλιό λιμάνι των Χανίων μπροστά από το Δημοτικό λιμενικό ταμείο Χανίων.

Η αγάπη που εισπράττει και η στήριξη προς τον αθλητή και της δράσης PaddlingCrete είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, γεγονός που φαίνεται σε κάθε στάση όπου αθλητές, αθλητικά σωματεία, φορείς και πολίτες τους υποδέχονται και τους στηρίζουν καθημερινά. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους στηρίζουν αυτή την τόσο αξιόλογη και μεγάλη δράση καθώς και την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων που στηρίζουν ακόμη και με μικρά ποσά το σκοπό της δράσης.

Μέσα από τη φιλανθρωπική αθλητική δράση που έχει ως συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανιών, πολύτιμους υποστηρικτές το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων και τους Δήμους Χανιών, Καντάνου Σελίνου και Σφακίων. καθώς και την στήριξη άλλων οργανισμών και ιδιωτών, θα συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να στηρίξουν και να ενισχύσουν τα παρακάτω μη κερδοσκοπικά σωματεία:

το Χαμόγελο του ΠαιδιούΟμάδα Στήριξης ΣυνάνθρωποςΣωματείο ΟρίζονταςΕθελοντική Ναυαγοσωστική Ομάδα του Ν.Ο.Χ.

zarpanews.gr

The post Συνεχίζεται το ταξίδι με SUP του Χανιώτη Γιώργου Κλεινάκη – Πότε αναμένεται να ολοκληρώσει τον γύρο της Κρήτης | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα