Συμβόλαιο θανάτου…»Γάζωσαν» γνωστό μπράβο της νύχτας

Το θύμα άνηκε στην ομάδα του Βασίλη Στεφανάκου, ενώ μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε στις 10 το βράδυ της Πέμπτης στην Αστυνομία ύστερα από μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε ένας άντρας μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για γνωστό μπράβο του Βασίλη Στεφανάκου, που επίσης έπεσε θύμα συμβολαίου θανάτου πιθανόν από αντίπαλες ομάδες στις 17 Ιανουαρίου 2018, έξω από το γραφείο του στο Χαϊδάρι και μέσα στο αυτοκίνητό του, όπως και το σημερινό θύμα αυτού

του συνεχιζόμενου πολέμου μεταξύ των αντιπάλων ομάδων της νύχτας.

Άγνωστοι δράστες φαίνεται του είχαν στήσει καρτέρι και του επιτέθηκαν ανοίγοντας καταιγισμό πυρών εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο ενώ κατέληξε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου είχε μεταφερθεί, ο άνδρας που δέχθηκε ένοπλη επίθεση νωρίτερα στους Αγίους Αναργύρους.

Στην περιοχή έχει σπεύσει και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για να διαπιστώσει τις συνθήκες της επίθεσης και να πάρει καταθέσεις από τυχόν μάρτυρες. Στο σημείο έχουν βρεθεί αρκετοί κάλυκες πυροβόλου όπλου.

Πηγή: news247.gr

Keywords
Αναζητήσεις
karteri se mpravo stefanakou
Τυχαία Θέματα