Συλλυπητήρια μηνύματα φορέων των Χανίων για την τραγωδία στα Τέμπη

Σε συλλυπητήριες δηλώσεις προχώρησαν φορείς και σωματεία των Χανίων για την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε στις 11 το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη, όταν δυο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν μετωπικά, χάνοντας την ζωή τους 40 τουλάχιστον άνθρωποι, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την χώρα.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη

«Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από το μέγεθος της καταστροφής και της τραγωδίας, που εκτυλίχθηκε στα Τέμπη, αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς και ακόμα περισσότερους τραυματίες.

Και

ενώ οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος προκαλούν ανείπωτη θλίψη και βαθιά οδύνη, η σκέψη μας βρίσκεται σε όλους εκείνους, που σήμερα θρηνούν τον θάνατο κάποιου αγαπημένου.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων, θέλω να εκφράσω συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και περαστικά στους τραυματίες.

Ο Δήμος Χανίων συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος, με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημοτικά κτήρια».

Η συλλυπητήρια δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Άρη Παπαδογιάννη

Με αφορμή το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, προχώρησε στην παρακάτω συλλυπητήρια δήλωση:

«Η Ελλάδα σήμερα πενθεί. Μια Εθνική τραγωδία, που μας γεμίζει όλους με πόνο και θλίψη. Οι εικόνες δεν περιγράφονται. Η διοίκηση και το προσωπικό του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων και τις θερμότερες ευχές, για ταχεία ανάρρωση, στους τραυματίες».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων εκφράζει την οργή του, αλλά και την βαθιά του θλίψη για τη μεγάλη τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα  Τέμπη.

Το τρένο είναι το μαζικό μέσο μεταφοράς των πολλών, των εργαζομένων, της νεολαίας μας. Χάθηκαν δεκάδες ανθρώπινες ζωές από τη μια στιγμή στην άλλη, κι ακόμη περισσότεροι τραυματίστηκαν. Υπάρχουν ευθύνες και θα πρέπει να αποδοθούν, να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα, αλλά και σε εκείνους που τραυματίστηκαν σε αυτό το φοβερό δυστύχημα.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε περαστικά στους τραυματίες.

zarpanews.gr

The post Συλλυπητήρια μηνύματα φορέων των Χανίων για την τραγωδία στα Τέμπη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συλλυπητήρια, Χανίων, Τέμπη,syllypitiria, chanion, tebi