Συγκλονίζουν τα πρώτα πλάνα από το εσωτερικό του τρένου στα Τέμπη: Η εμπορική αμαξοστοιχία έκοψε στην μέση την επιβατική | Video

| Video

Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα που μετέδωσε το Open από το εσωτερικό του επιβατηγού τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη αργά το βράδυ της Τρίτης.

Είναι ανατριχιαστικά τα πλάνα που φαίνονται στην κάμερα, που δείχνουν ότι οι επιβάτες του τρένου άφησαν πίσω τα υπάρχοντά τους προκειμένου να καταφέρουν να βγουν από τα βαγόνια. Οι εικόνες μας μεταφέρουν την κατάσταση σοκ που βρίσκονταν μετά τη σύγκρουση, ένα γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον

38 άτομα και να τραυματιστούν δεκάδες.

Έξω από το τρένο είναι η πλήρης απεικόνιση της καταστροφής, καθώς η εμπορική αμαξοστοιχία φαίνεται να έχει εισχωρήσει στην επιβατική, ενώ στο χώρο που βρίσκονται οι ράγες υπάρχουν διάσπαρτα εξαρτήματα και από τα δύο τρένα.

eleftherostypos.gr

The post Συγκλονίζουν τα πρώτα πλάνα από το εσωτερικό του τρένου στα Τέμπη: Η εμπορική αμαξοστοιχία έκοψε στην μέση την επιβατική | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα