Συγκλονίζει Κρητικός: «Όποιος έχει αμφιβολίες για τον κορονοϊό ας επισκεφθεί ένα νοσοκομείο»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία,  του ιδιωτικού υπαλλήλου και πρώην Νομαρχιακού Συμβούλου Μπάμπη Φραγκιαδάκη, για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν νόσησε με κορωνοϊό και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί αλλά και όσα ακολούθησαν.

Ο κ. Φραγκιαδάκης σημείωσε πως ο σκοπός της περιγραφής του, είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τον κορωνοϊό. «Τελικά είδα και από τον εαυτό μου, πως το πήραμε λίγο ανόητα.

Κάνει επιπλοκές που ταλαιπωρούν είναι όντως μεγάλο πρόβλημα. Νόσησα αρχές του μήνα, έμεινα σπίτι μερικές ημέρες και μετά το τεστ

μου έδειξε αρνητικό. Ίσως ήταν λάθος και πήγα στη δουλειά μου. Το αποτέλεσμα με το κρύο, την ταλαιπωρία να μου δημιουργήσει επιπλοκές και έπαθα πνευμονία και πνευμονική εμβολή. Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο, ταλαιπωρήθηκα πολύ. Αν δεν είχα κάνει τα εμβόλια ίσως να μη μιλούσαμε τώρα. Έχω μπροστά μου ένα Γολγοθά θεραπειών, για να δούμε πόσο και αν θα επανέλθουν τα πνευμόνια μου».

Ο κ. Φραγκιαδάκης, διευκρίνισε πως έχει κάνει και τις τρεις δόσεις εμβολίου, δεν καπνίζει και αθλείται. «Αυτό που σκέφτηκα είναι ότι ίσως έχουμε κάνει λάθος, έπρεπε όλοι μας να έχουμε ένα μέσο, να μπορούμε να δούμε τι γίνεται στα νοσοκομεία. Τότε θα είχαμε πειστεί όλοι ότι ο ιός, υπάρχει και δεν είναι παιχνιδάκι. Αρκεί μια επίσκεψη και όποιος έχει αμφιβολίες θα πειστεί αμέσως».

Πρόσθεσε δε, πως έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και τέσσερις ημέρες και βρίσκεται στο σπίτι του, ωστόσο δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. «Πάω μέχρι το μπάνιο και κουράζομαι. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, βελτιώνομαι καθημερινά αλλά όχι θεαματικά και φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ. Για δουλειά δεν το συζητάμε, δραστηριότητες περιορισμένες, φάρμακα και βλέπουμε».

Κλείνοντας, ο κ. Φραγκιαδάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στους συμπολίτες του, λέγοντας πως δεν πρέπει να ακούν «τον κάθε γιατρό του ίντερνετ, αλλά μόνο τους γιατρούς και τους ειδικούς. Να εμβολιαστούν όλοι, να τηρούν τα μέτρα και αν κολλήσουν ας μείνουν λίγο παραπάνω σπίτι. Ο ιός είναι εδώ και κάνει επιπλοκές. Ας προσέξουμε λίγο παραπάνω».

creta24.gr

The post Συγκλονίζει Κρητικός: «Όποιος έχει αμφιβολίες για τον κορονοϊό ας επισκεφθεί ένα νοσοκομείο» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει Κρητικός, Όποιος,sygklonizei kritikos, opoios