Συγκλονιστικό βίντεο: Η «ώρα μηδέν» – Το έδαφος χοροπηδάει τη στιγμή του σεισμού

Ένα ακόμη σοκαριστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που έμελλε να αλλάξει τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στην Τουρκία και τη Συρία, από τον φονικό σεισμό.

Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σπιτιού και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σείστηκε η γη την ώρα του Εγκέλαδου.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, τα αυτοκίνητα κουνιούνται σαν να πρόκειται για κινηματογραφικό ντεκόρ, ενώ το έδαφος κυριολεκτικά χοροπηδάει.



Τουρκία – Συρία: Πάνω από οι 21.600 νεκροί

Την

ίδια ώρα, η μακάβρια λίστα του θανάτου στις δύο χώρες μακραίνει όλο και περισσότερο, με ορισμένους ειδικούς να κάνουν εκτιμήσεις ακόμα και για εξαψήφιο αριθμό νεκρών.

Όσο περνά η κάθε ώρα, οι ελπίδες να βρεθούν επιζώντες στα συντρίμμια μειώνονται καθώς έχουν περάσει αρκετές ημέρες από το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός μετρά ήδη τουλάχιστον 21.600 νεκρούς, σε μια από τις χειρότερες καταστροφές που έχουν σημειωθεί στην περιοχή εδώ και έναν αιώνα.

ieidiseis.gr

The post Συγκλονιστικό βίντεο: Η «ώρα μηδέν» – Το έδαφος χοροπηδάει τη στιγμή του σεισμού appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονιστικό,sygklonistiko