Συγκινούν οι γονείς του Άλκη: Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν, να κλείσει ο κύκλος αίματος | Video

| Video

Το δικό τους «μήνυμα αγάπης» στέλνουν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν. «Να κλείσει ο κύκλος αίματος, ο Άλκης να είναι το τελευταίο θύμα», διαμηνύουν.

Την καρδιά τους άνοιξαν για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό φακό οι γονείς του 19χρονου Άλκη που έχασε τη ζωή στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, μετά από χτύπημα με δρεπάνι που δέχθηκε στο οπαδικό επεισόδιο που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα.

«Ήταν

ένα γεγονός που πραγματικά με έκανε συντρίμμια και προσπαθώ να μαζέψω τα συντρίμμια μου. Ευτυχώς, η σύζυγός μου και η κόρη μου στάθηκαν πιο δυνατές από εμένα και με κράτησαν όρθιο. Από αυτές παίρνω κουράγιο» είπε φορτισμένος συναισθηματικά ο πατέρας του Άλκη στην ΕΡΤ3, τονίζοντας ότι «πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει για καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας».

«Ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει γεγονός ένωσης όλων των φιλάθλων και όλων των ομάδων. Εγώ είμαι και ΠΑΟΚ και είμαι και Άρης. Συμπαθώ όλες τις ομάδες. Θέλω αυτό το γεγονός να ενώσει την πόλη, στην οποία γεννήθηκα και αγαπώ», πρόσθεσε. «Δεν θέλω τίποτα άλλο παρά να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πιαστούν οι ένοχοί. Πιστεύω ότι η αστυνομία θα κάνει καλά τη δουλειά της και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί χωρίς εκδικητικό χαρακτήρα. Θέλω να πάρουν την ποινή που τους αξίζει», συμπλήρωσε.

«Και εγώ και ο σύζυγος δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Εγώ προσωπικά αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου συναισθήματα. Εύχομαι καμία άλλη μανούλα να μην βρεθεί στη θέση μου», αναφέρει η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη. «Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη και πιθανόν να δέχτηκαν απόρριψη από την οικογένεια. Δεν είμαι υπεύθυνη εγώ γι’ αυτό… Ο Άλκης μεγάλωσε με αγάπη», είπε αναφερόμενη στους δράστες.

«Μήνυμα αγάπης προς όλες τις κατευθύνσεις. Φτάνει πια. Να κλείσει ο κύκλος αίματος, ο Άλκης να είναι το τελευταίο θύμα», τονίζουν οι γονείς του 19χρονου.

Δείτε τη συνέντευξη:



The post Συγκινούν οι γονείς του Άλκη: Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν, να κλείσει ο κύκλος αίματος | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκινούν, Άλκη, | Video,sygkinoun, alki, | Video