Συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα χάρισαν στο Χαμόγελο του Παιδιού οι πυροσβέστες των Χανίων | Photos+Video

Από το υστέρημά τους, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη βοήθειας, συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας οι πυροσβέστες των Χανίων | Photos+Videoκαι την Πέμπτη το μεσημέρι τα προσέφεραν στο Χαμόγελο του Παιδιού, σε μια πράξη αγάπης που επί χρόνια επαναλαμβάνουν τις ημέρες των εορτών.

Ο αντιπύραρχος Αντώνης Πρωτοπαπαδάκης, αναπληρωτής διοικητής της ΠΥ Χανίων, δήλωσε ότι τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από όλους τους πυροσβέστες του νομού, με τον καθένα να βάζει ένα λιθαράκι όπως μπορούσε.

Ευχαρίστησε δε, όλους τους πυροσβέστες που συνεισέφεραν στη δράση αυτή.

Η Μαρίνα Δάμη, κοινωνική λειτουργός στο Χαμόγελο του Παιδιού, η οποία παρέλαβε τα τρόφιμα, ευχαρίστησε τους πυροσβέστες για την προσφορά τους και τόνισε ότι η δομή στηρίζει αυτό το διάστημα, πάνω από 400 παιδιά σε 150 οικογένειες στα Χανιά. Τέτοιες κινήσεις προσφέρουν δύναμη και κουράγιο, είπε η κυρία Δάμη, για να συνεχίσει το Χαμόγελο, το έργο που κάνει για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μεταξύ άλλων, συγκεντρώθηκαν ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, ρύζι, δημητριακά, ζάχαρη, φρυγανιές, μπισκότα και αλεύρι, όπως και μικρότερες ποσότητες από άλλα είδη τροφίμων.

Το Χαμόγελο του Παιδιού θα πραγματοποιήσει το εορταστικό Bazaar του στην Πλατεία 1866, από τις 20 ως τις 31 Δεκεμβρίου.

Δείτε δηλώσεις και φωτογραφίες:
zarpanews.gr

The post Συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα χάρισαν στο Χαμόγελο του Παιδιού οι πυροσβέστες των Χανίων | Photos+Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκέντρωσαν, Χαμόγελο, Παιδιού, Χανίων | Photos+Video,sygkentrosan, chamogelo, paidiou, chanion | Photos+Video