Στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού η Πισπιρίγκου: Προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί – Ζήτησε τηλεόραση στο κελί

Μεγάλη ένταση επικράτησε στον Κορυδαλλό κατά την άφιξη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ ήδη έχει φτάσει στις φυλακές η Εισαγγελέας Φυλακής Θωμαή Εμμανουηλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί στο κελί της, χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο.

Έτσι μεταφέρθηκε προσωρινά στο νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού, μέχρι να αποφασιστεί που θα κρατηθεί…

Οι επιλογές είναι δύο.

Ή θα μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο και απομονωμένο κελί στην

περίφημη VIP πτέρυγα στις ανδρικές φυλακές, ή στο τμήμα των γυναικείων φυλακών όπου φυλάσσονται οι καταδικασμένοι για τρομοκρατία, επίσης σε ειδικά διαμορφωμένο και απομονωμένο κελί.

Αναμένεται να της χορηγηθεί, για λόγους ασφαλείας ατομικό καρτοτηλέφωνο, ενώ έχει ήδη αιτηθεί τηλεόρασης.

Επί 24ώρου βάσεως θα υπάρχει σωφρονιστικός υπάλληλος που θα την φυλάει και θα την παρακολουθεί, ενώ σε ετοιμότητα θα βρίσκεται και ειδική μονάδα της εξωτερικής φρουρας σε περίπτωση που χρειαστεί η οποιαδήποτε μεταφορά της.

Θα προαυλίζεται μόνη της

Η 33χρονη, που προφυλακίστηκε, για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, θεωρείται «ανεπιθύμητη» στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα, καθώς αντέδρασαν οι 320 κρατούμενες του σωφρονιστικού καταστήματος, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στις Αρχές αναφορικά με την ασφάλεια της.

Έτσι, ως επιλογή φυλακής προκρίθηκε ο Κορυδαλλός, κατ΄αρχήν για λόγους ασφαλείας, αλλά και επειδή η ανάκριση συνεχίζεται και ενδεχομένως να απαιτηθούν περαιτέρω εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη 18η ανακρίτρια Αθηνών, την ίδια στιγμή που ήδη έχουν τεθεί στο εισαγγελικό μικροσκόπιο οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας.

Αποδοκιμασίες κατά την άφιξή της

«Ψόφα φόνισσα», της φώναζαν μεταξύ άλλων πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα για να την αποδοκιμάσουν σήμερα το πρωί, που μετήχθη εκεί.

Παρόμοιο σκηνικό δημιουργήθηκε και χθες όταν έφτασε η κατηγορούμενη στα δικαστήρια.

ieidiseis.gr

The post Στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού η Πισπιρίγκου: Προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί – Ζήτησε τηλεόραση στο κελί appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα