Στις κάλπες οι δικηγόροι των Χανίων: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. | Video + Photos

| Video + Photos

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί της Κυριακή 28 Νοεμβρίου, οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου  Χανίων. Οι δικηγόροι που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι 408, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει την διαδικασία ψηφοφορίας από τις 7 το πρωί και θα διαρκέσει εως τις 7 το απόγευμα. Τα αποτελέσματα αναμένονται μετά τις 9 το βράδυ, σύμφωνα με τον Πραματευτάκη Χρήστο, μοναδικό υποψήφιο Πρόεδρο του Συλλόγου.

«Οι δικηγόροι κατεβαίνουν με αίσθημα ευθύνης να ασκήσουν το δημοκρατικό

και συνδικαλιστικό τους δικαίωμα» δήλωσε ο κ. Πραματευτάκης. Ο ίδιος τόνισε, πως είναι μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, με ότι αυτό συνεπάγεται, και τόσο εκείνος, όσο και τα μέλη που θα εκλεγούν σήμερα θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα των δικηγόρων και να σταθούν δίπλα στους Χανιώτες.



Αναλυτικά οι υποψήφιοι για μέλη του ΔΣ:

Υποψήφιος Πρόεδρος:

Πραματευτάκης Χρήστος του Ιωάννη

Υποψήφιοι Σύμβουλοι:

Αγιασμενάκη Μαρία του ΙωάννηΑμανάκη Άννα του ΓεωργίουΒεργάκης Γεώργιος του ΝικολάουΓιακουμάκης Νικόλαος του ΣτυλιανούΔασκαλάκης Βασίλειος του ΙωάννηΚαλογεράκη Μαρία – Αικατερίνη (Μαρικίτα) του ΝικολάουΚουτζόγλου Σοφία του ΜιχαήλΛιονάκης Ιωάννης του ΣπυρίδωνοςΜαραγκουδάκης Κωνσταντίνος του ΚυριάκουΜαρακάκη Ελένη του ΙωάννηΠαπαδομανωλάκης Εμμανουήλ του ΑχιλλέαΠερπινάκης Νικόλαος του ΕμμανουήλΠοντικάκης Νικόλαος του ΔημητρίουΤρικοιλής Ιωάννης του Εμμανουήλ

Υποψήφιοι Διοικητικού Συμβουλίου:

Ζέλιος ΠαντελήςΛουπάκη Σμαράγδη (Σμαρώ)Μαρινάκης Ιωσήφ (Σήφης)Μπαρμπουδάκη Ρεβέκκα – Μαρία (Ρεβέκκα)Μπατάκη Συλιανή (Στέλλα)Τζεϊράκης Κυριάκος

Υποψήφιοι Εξελεγκτικής Επιτροπής:

Πασματζόγλου ΣωτήρηςΣκαράκη ΜαρίναΤσακίρη Λουκία (Λούση)Φρογουδάκη Ελευθερία

zarpanews.gr

The post Στις κάλπες οι δικηγόροι των Χανίων: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα