Στήριξη της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Χανίων στα συσσίτια της Σπλάντζιας στην μνήμη των γιατρών που «έφυγαν»

Ανακοίνωση για τον θάνατο του γιατρού, πρώην διευθυντή της Οφθαλμολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Χανίων Ευάγγελου Πίσσα, εξέδωσε η Ένωση Γιατρών του Νομού Χανίων, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια ενώ γνωστοποιεί πως θα καταθέσει 300 ευρώ στα συσσίτια της Σπλάντζιας αντί στεφάνου.

«Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι ο αείμνηστος συνάδελφος Ευάγγελος Πίσσας πρώην Διευθυντής της Οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει τον βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη

σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Πέμπτη. Το ΔΣ της ΕΓΕΣΥΧ εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Αντί στεφάνου στη μνήμη του θα καταθέσει το ποσό των 300€ στα συσσίτια της Σπλάντζιας».

Στο μεταξύ, η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Χανίων με δεύτερη ανακοίνωσή της, εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του γιατρού και αναπληρωτή διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής Αντώνη Βουκάλη, ο οποίος έφυγε από την ζωή μετά από προβλήματα υγείας και γνωστοποιεί πως θα διαθέσει 300 ευρώ στα συσσίτια της Σπλάντζιας στην μνήμη του θανόντα:

«Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο άλλου ενός πολυαγαπημένου συναδέλφου. Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Βουκάλης πρώην διευθυντής της Ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Χανίων. Ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της ΕΓΕΣΥνΧ που οι αγώνες του για τη δημόσια υγεία θα συνεχίζουν να μας εμπνέουν. Ένας άνθρωπος χαρισματικός που όσοι τον γνώρισαν καταλαβαίνουν γιατί θα μας λείψει. Η ΕΓΕΣΥνΧ εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα καταθέσει το ποσό των 300€ εις μνήμη του στα συσσίτια της Σπλάντζιας».

zarpanews.gr

The post Στήριξη της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Χανίων στα συσσίτια της Σπλάντζιας στην μνήμη των γιατρών που «έφυγαν» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα