Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Ορίζοντα – Σπουδαίος ο ρόλος των εθελοντών | Videos + Photos

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», το οποίο γίνεται κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο στα Χανιά. Μέλη του συλλόγου και εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού προσφέρουν λίγο από τον χρόνο τους καθημερινά και κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικα είδη, τα οποία θα

διατεθούν προς πώληση στο Χανιώτικο κοινό.

Στο Παζάρι του Ορίζοντα θα βρεθεί στις 10 Δεκεμβρίου ο γνωστός σεφ Βασίλης Καλλίδης.

Η εθελόντρια του Ορίζοντα και του Ερυθρού Σταυρού Δέσποινα Μαυρεδάκη δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που είμαστε στην αγκαλιά του Ορίζοντα και σε αυτή την ομάδα και προσφέρουμε πολλή αγάπη αλλά και αυτές τις κατασκευές για το παζάρι. Στον Ορίζοντα είμαι εθελόντρια 5 χρόνια και στον Ερυθρό Σταυρό 24. Ο εθελοντισμός είναι κάτι πολύ σημαντικό και είναι μεγάλη κουβέντα. Είναι σημαντικό να δίνεις, να προσφέρεις, παίρνεις αγάπη, δίνεις αγάπη. Για μένα είναι μεγάλη υπόθεση ο εθελοντισμός».  

Από την πλευρά της η εθελόντρια Ελένη Μαρινάκη καλεί τους Χανιώτες να στηρίξουν στο παζάρι ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις δράσεις του ορίζοντα το επόμενο διάστημα:

Η κοινωνική λειτουργός του Ορίζοντα Ρούλα Δρακάκη μιλώντας στο zarpanews.gr, είπε πως «Το παζάρι θα λειτουργήσει αρχές Δεκέμβρη στον Πολυχώρο δράσεων στην Τσουδερών 38Α ενώ πολλά από τα γούρια που θα φτιάξουν οι εθελόντριες θα μπορούν να βρουν οι Χανιώτες σε διάφορα σημεία και καταστήματα, φαρμακεία και επιχειρήσεις μέσα στην πόλη των Χανίων».

zarpanews.gr

The post Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Ορίζοντα – Σπουδαίος ο ρόλος των εθελοντών | Videos + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστουγεννιάτικο, Ορίζοντα | Videos + Photos,christougenniatiko, orizonta | Videos + Photos