Στην Κρήτη η ημερίδα και το συνέδριο από την πανελλήνια ομοσπονδία king boxing

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου ημερίδα και συνέδριο από την πανελλήνια ομοσπονδία kick boxing στην Κρήτη.

Το συνέδριο είχε θέμα ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις του ολυμπιακού αθλήματος kick boxing και είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν

προπονητές από όλη την Κρήτη.

Από τον αθλητικό πολιτιστικό σύλλογο νομού Χανίων ο Σ. Καγιαλές (Χανιά Γρηγορίου Ε 65, 2821091881), το παρακολούθησε ο προπονητής κύριος Άγγελος Καραϊσκάκης, έπειτα από επίσημη πρόσκληση που έλαβε από την πανελλήνια ομοσπονδία Kick boxing.

To συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχειακό κέντρο Πετούσης στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Κύριος εισηγητής του συνεδρίου ήταν ο πρόεδρος επιμόρφωσης από την παγκόσμια ομοσπονδία WAKO κ. Αντώνης Μαυρομάτης, καθώς και ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας kick boxing.

Η θεματολογία του συνεδρίου ήταν η πλήρης ενημέρωση των σωματείων και των προπονητών σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο καθώς και την επιθυμητή ανάπτυξη του αθλήματος του kick boxing στην Κρήτη από την πανελλήνια ομοσπονδία kick boxing, και όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε το άθλημα το kick boxing να πάρει τη θέση που του αξίζει στο νησί της Κρήτης.

Επίσης, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο προπονητήριο του αθλητικού πολιτιστικού συλλόγου νομού Χανίων ο Σ. Καγιαλές σεμινάριο και ημερίδα επιμόρφωσης από τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας επιμόρφωσης κ. Αντώνη Μαυρομάτη, με θέμα το kick boxing και το αγώνισμα του kick light και light κοντάκτ.

Το σεμινάριο είχανε την τύχη να το παρακολουθήσουν αθλητές του συλλόγου καθώς και αθλητές συναδέλφων από αθλητικά σωματεία και kick boxing της πόλης των Χανίων και Αγίου Νικολάου.

Οι συνάδελφοι που παρακολούθησαν το σεμινάριο και την ημερίδα επιμόρφωσης ήταν ο Ιωάννης Γεροντής από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ο Δημήτρης Μπουδάκης από τα Χανιά και ο Νίκος Βενετάκης από τη Σούδα.

The post Στην Κρήτη η ημερίδα και το συνέδριο από την πανελλήνια ομοσπονδία king boxing appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη,kriti