Στέλιος Χανταμπάκης: Η αποκάλυψη για τη συνέντευξη του που δεν έπαιξε ποτέ!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε στο Survivor Πανόραμα, διευκρινίζοντας τους λόγους για τους οποίους δεν τον είδαμε τόσο καιρό στην εκπομπή….

«Έρχομαι για δεύτερη φορά στο Πανόραμα κάτι το οποίο θα πρέπει να το πούμε και στον κόσμο γιατί εγώ ήμουν αυτός που «άνοιξε» την εκπομπή. Έκανα ποδαρικό όπως λέμε με τη συνέντευξη που κάναμε στον Άγιο Δομίνικο. Θεώρησα ότι δεν είχα κάτι άλλο να πω και θεώρησα σωστό να μην ξαναβγώ. Να πω πάλι τα ίδια;»

«Μπορεί και ο τηλεθεατής να μην είχε δει εκείνο το επεισόδιο

που ήσουν ο κεντρικός καλεσμένος και απαντήσαμε σε όλα, τέθηκαν όλα τα ζητήματα που είχαν προκύψει μέχρι τότε. Κάποιοι δεν καλύφθηκαν από τις απαντήσεις, κάποιοι δεν είδαν ποτέ τις απαντήσεις για αυτό εσύ θεώρησες ότι από τη στιγμή που έχει περάσει κι ένα εύλογο διάστημα, έρχεσαι ξανά εδώ και κάνουμε ένα refresh» επισήμανε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Θεώρησα ότι έχουμε και κάτι διαφορετικό να πούμε και ότι υπάρχει λόγος» συμπλήρωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Πάνω στην κουβέντα τους η οποία ξεκίνησε με φορτισμένο κλίμα και τον Στέλιο Χανταμπάκη να είναι επιφυλακτικός ως προς τις λέξεις που χρησιμοποιούσε, η παρουσιάστρια αποκάλυψε και για τη συνέντευξη που γυρίστηκε στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor και δεν έπαιξε ποτέ:

«Είχαμε ξεκινήσει μια άλλη κουβέντα. Μια κουβέντα που διακόπηκε γιατί δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Σου πέταγα λέξεις όπως η «κλίκα» και μου έλεγες ποια είναι η κλίκα. Ήθελες λίγο χρόνο να προσαρμοστείς και να δεις τι έχει γίνει.»

«Δεν ήθελα καθόλου χρόνο. Ήθελα συγκεκριμένα στοιχεία. Από τι στιγμή που καλούμαστε σε κάτι το οποίο μου καταλογίζεται όπως η κλίκα και χίλια δυο πράγματα που συζητήσαμε. Ήθελα στοιχεία. Ήθελα να μου δείξεις και τις «κακές» στιγμές που καθοδηγώ έναν άνθρωπο, που τον χρησιμοποιώ, που γίνομαι χειριστικός. Σου είπα δείξ΄τα μου και να ζητήσω συγγνώμη.

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα