Σταθάκης για Πολάκη: “Είχε σημαντικές επιτυχίες στον τομέα Διαφάνειας” | Video

Για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ Παύλου Πολάκη και ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Γιώργος Σταθάκης στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN το πρωί της Τρίτης. Ο πρώην υπουργός κράτησε μεν αποστάσεις από τον βουλευτή Χανίων, επισήμανε ταυτόχρονα όμως πως ο κ. Πολάκης είχε σημειώσει επιτυχίες στην δράση του στον τομέα Διαφάνειας του κόμματος:

“Ο Παύλος Πολάκης έχει ένα πολύ ικανό έργο στον έλεγχο του τρόπου άσκησης εξουσίας της

ΝΔ. Εκ του αποτελέσματος, είχε σημαντικές επιτυχίες στο να αποκαλύψει πολιτικούς της ΝΔ που ασκούσαν το έργο τους με τρόπο ασυμβίβαστο με την επαγγελματική ή άλλη ιδιότητα. Είχε πολύ μεγάλη επιτυχία με την κυρία Νικολάου, για την οποία το ΣΔΟΕ αποκάλυψε ότι προκάλεσε ζημία 2 εκατομμυρίων στο ελληνικό δημόσιο”, δήλωσε ο πρώην υπουργός.

Στις επίμονες ερωτήσεις που δέχθηκε για το αν καταδικάζει τον κ. Πολάκη για τα όσα ο τελευταίος είχε αναρτήσει, ο κ. Σταθάκης επέμεινε ότι τον λόγο έχουν πλέον τα όργανα του κόμματος.

Ο Χανιώτης πολιτικός δήλωσε ακόμα ότι η κεντρική ιδέα του ψηφοδελτίου στα Χανιά, ήταν να είναι νικηφόρο στις εκλογές και ότι αυτό θα συμβεί, προσθέτοντας πως το κόμμα είναι ενιαίο και η πολιτική πλατφόρμα εκφράζεται από τον Αλέξη Τσίπρα.

zarpanews.gr

The post Σταθάκης για Πολάκη: “Είχε σημαντικές επιτυχίες στον τομέα Διαφάνειας” | Video| Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα