Στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πόλο οι παίδες και κορασίδες του ΝΟΧ

Στόχος επετεύχθη για τις ομάδες πόλο παίδων και κορασίδων οι οποίες σφράγισαν την πρόκριση στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος στους αγώνες που έδωσαν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα είναι έτσι παρών στην τελική φάση, η οποία σ’ επίπεδο παίδων θα διεξαχθεί το διάστημα από 23 μέχρι 26 Ιουνίου, ενώ στις κορασίδες αντίστοιχα το τριήμερο μεταξύ 24-26 Ιουνίου.

ΟΙ

ΠΑΙΔΕΣ

Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη κατάφερε να επιβεβαιώσει τη δυναμική της, σημειώνοντας δύο επιβλητικές νίκες σε βάρος των Πανιωνίου και Παναθηναϊκού, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη με την Βουλιαγμένη. Σε κάθε περίπτωση ο Ναυτικός Ομιλος προκρίνεται ως πρώτος από τον όμιλο του, με την 2η θέση ν’ ανήκει στην Βουλιαγμένη, στην έδρα της οποίας διεξήχθησαν τα παιχνίδια.
Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
1η αγωνιστική
ΝΟ Χανίων-Βουλιαγμένη 12-12
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 27-4
2η αγωνιστική
ΝΟ Χανίων-Πανιώνιος 30-3
Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός 7-7
3η αγωνιστική
Πανιώνιος-Βουλιαγμένη 4-18
Παναθηναϊκός-ΝΟ Χανίων 5-13
Ο Ναυτικός Ομιλος αγωνίστηκε με τους εξής πολίστες: Γεωρβασάκης, Γράσσος, Δραμηλαράκης, Ζουζούνης, Κατσουλάκης, Κοκολάκης, Κρασαδάκης, Λιονάκης, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μπιτζανάκης, Νικολακάκης, Ριζωνάκης, Σάχου, Σκουνάκης, Τζανακάκης, Χαρκιωλάκης, Χειλουδάκης.

ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σφράγισε την πρόκριση στα τελικά των κορασίδων χάρη στη νίκη που σημείωσε με σκορ 14-2 επί του Ιωνικού, ενώ όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γνώρισε την ήττα με 20-6.
Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
1η αγωνιστική
Ολυμπιακός-ΝΟ Χανίων 20-6
2η αγωνιστική
ΝΟ Χανίων-Ιωνικός 14-2
3η αγωνιστική
Ιωνικός-Ολυμπιακός
Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη αγωνίστηκε με τα εξής κορίτσια: Βούλγαρη, Γλυνιαδάκη, Γράσσου, Καραδάκη, Κουνδουράκη Αγ., Κουνδουράκη Αικ., Κυριακοπούλου, Λιοδάκη, Μαθιουλάκη, Πασβάντη, Περδικάκη, Τρουλάκη, Χαβρέ, Χατζάκη.

The post Στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πόλο οι παίδες και κορασίδες του ΝΟΧ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα