Στα Χανιά ο υπουργός Δικαιοσύνης | Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Σταύρου Κοντονή

Στα Χανιά θα βρεθεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση με θέμα:«Ασφάλεια και Αντεγκληματική πολιτική: Μια προοδευτική απάντηση», που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, την Πέμπτη στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Κοντονής θα επισκεφθεί τα Δικαστήρια των Χανίων, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους Προϊσταμένους του Εφετείου, του Πρωτοδικείου,

του Ειρηνοδικείου και της Εισαγγελίας καθώς και με εκπροσώπους του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων και του Δικηγορικού Συλλόγου.

Το πρόγραμμα του Υπουργού περιλαμβάνει επίσης επίσκεψη στην Αγροτική Φυλακή Αγιάς, ενώ θα παραστεί στην τελετή απονομής των Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Κατάρτισης στους 30 συμμετέχοντες του προγράμματος Μαγειρικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ.

Τέλος, την Κυριακή,ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνησηστις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης του Λασιθίου.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα