Στα Χανιά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής | Εγκαινίασε το φυσικοθεραπευτήριο του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου | Photos

Ένα σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο διαθέτει πλέον το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ιερής Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου, χάρη στη δωρεά του Ιδύματος «Σ. Νιάρχος» που έφτασε τα 250.000 ευρώ. Το κέντρο εγκαινιάστηκε σήμερα από την εκπρόσωπο του ιδρύματος, ενώ το «παρών» έδωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών.

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου, Αμφιλόχιος, αναφέρθηκε στην διαχρονική

προσφορά και στήριξη του υπουργού, στο έργο της Μητρόπολης ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα και τον πρώην Υπουργό, Μανώλη Σκουλάκη για τις παρεμβάσεις που έκανε επί θητείας του στις Βρυξέλλες για την εξασφάλιση χρηματοδότησης για το κέντρο.

Κουρουμπλής: Ένα κέντρο «πρότυπο»

Για ένα κέντρο «πρότυπο» που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κέντρα του εξωτερικού, έκανε λόγο από την πλευρά του ο Υπουργός, «‘ένα κέντρο με πραγματική ψυχή.

Ο κ. Κουρουμπλής, νωρίτερα παρακολούθησε την θεία λειτουργία και το μνημόσυνο για τους ευεργέτες και δωρητές του ιδρύματος, στον καθεδρικό ναό Αγ. Σπυρίδωνα.

Ζητά Λιμενικό Ταμείο ο Σταθάκης

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος της περιοχής, Θοδωρής Σταθάκης, ζήτησε από τον υπουργό να επιτρέψει την ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κισσάμου, όπως έχει αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεσμεύσεις Αρναούτακη

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης αφού συνεχάρη τους υπεύθυνους του Θεραπευτηρίου, δεσμεύτηκε ότι το αίτημά τους για ένα ασανσέρ θα υλοποιηθεί άμεσα.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αγαπίου και ο πρώην Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης.

Στην τελετή των εγκαινίων μετείχαν εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων «Σταύρος Νιάρχος», «Ι. Λάτσης» και άλλων Ιδρυμάτων και φορέων που ενεργά στηρίζουν και ενισχύουν τις δομές και δράσεις του Ιδρύματος ενώ την «κορδέλα» έκοψε η εκπρόσωπος του ιδρύματος «Νιάρχος.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα