Στα Χανιά η διαδικτυακή δράση “(Αυτο) αξιολογώντας την οργάνωση των επιχειρήσεων και φορέων Κ.ΑΛ.Ο.”

Το Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. Χανίων διοργανώνει διαδικτυακή δράση με θέμα «CAFsocial: (Αυτο) αξιολογώντας την οργάνωση των επιχειρήσεων και φορέων Κ.ΑΛ.Ο.» την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 19:00-21.00.

Η δράση υλοποιείται στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης και δημοσιότητας του Κέντρου Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. Χανίων με στόχο την προώθηση της Κ.ΑΛ.Ο. και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Στο

πλαίσιο της διαδικτυακής δράσης πρόκειται να παρουσιαστεί το μοντέλο ολικής ποιότητας CAFsocial, το οποίο στηρίζεται στο αναγνωρισμένο και από εικοσαετίας δοκιμασμένο ευρωπαϊκό μοντέλο CAF (Common Assessment Framework, Κοινό Πλαίσιο Αξιολόγησης) το οποίο επικεντρώνεται στον άνθρωπο και στην οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Το μοντέλο προάγει την κοινωνική καινοτομία και μάθηση και ιδίως τις εσωτερικές δημοκρατικές και συναινετικές διαδικασίες.

Η συστημική και ολιστική εφαρμογή του προσεγγίζει τις επιχειρήσεις και τους φορείς Κ.ΑΛ.Ο. ως ολότητες. Με απαραίτητη την τεκμηρίωση των δράσεων, τα αποτελέσματά του δείχνουν άμεσα τα σημεία βελτίωσης της οργάνωσης.

Εισηγητής: Τζουβελέκας Μανώλης, Δρ. Δημόσιας Διοίκησης Πάντειου Πανεπιστημίου, Επισκέπτης ερευνητής στο Ινστιτούτο Οικονομικής Ανάλυσης, Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού στο Ερευνητικό Κέντρο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής

Για δήλωση συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ (αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη φόρμα συμμετοχής στείλτε μας e-mail στο [email protected] ή καλέστε μας στο 28210 – 55389) το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 15/10 στις 16:00.

Η πλατφόρμα διεξαγωγής της δράσης είναι το Zoom. Λεπτομέρειες για την σύνδεση στην πλατφόρμα, όπως και το σχετικό link για την παρακολούθηση, θα σταλούν το πρωί της Παρασκευής 15/10 σε όσους/ες δηλώσουν συμμετοχή στην δράση.

zarpanews.gr

The post Στα Χανιά η διαδικτυακή δράση “(Αυτο) αξιολογώντας την οργάνωση των επιχειρήσεων και φορέων Κ.ΑΛ.Ο.” appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα