Σοκαριστικό βίντεο: 15χρονος πέταξε με κίνηση WWE στο πεζοδρόμιο μικρότερο μαθητή στις ΗΠΑ

Την έρευνα της αστυνομίας στο Σπένσερπορτ της Νέας Υόρκης προκάλεσε βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας 15χρονος μαθητής να πετάει – με δύναμη με κίνηση που θύμισε WWE – στο πεζοδρόμιο έναν μικρότερο σε ηλικία μαθητή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 13wham.com, ο δράστης είναι μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου στο σχολείο Cosgrove με το περιστατικό να σημειώνεται στο σχόλασμα της Δευτέρας (13/2).

Στο βίντεο φαίνεται ο 15χρονος να πετάει στο τσιμέντο τον νεαρότερης ηλικίας μαθητή ο οποίος, σύμφωνα με την

αστυνομία, τραυματίστηκε ελαφρά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Video recorded outside Cosgrove Middle School in Ogden, N.Y. captured a much larger student picking up a young child and throwing him to the concrete ground. The victim’s family filed a police report on Tuesday morning. The bully has not been charged yet. pic.twitter.com/04WrfVad1h

— Andy Ngô (@MrAndyNgo) February 14, 2023

«Προφανώς και πρόκειται για ένα σοκαριστικό βίντεο και γι’ αυτό προχωρήσαμε άμεσα στην έναρξη έρευνας για το τι οδήγησε στο συγκεκριμένο περιστατικό« δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

«Είμαστε όλοι γονείς και λαμβάνουμε πολύ σοβαρά αυτή την πράξη βίας. Χωρίς αμφιβολία θα στηρίξουμε κάθε αυστηρή πειθαρχική συνέπεια που θα υπάρξει όταν ολοκληρωθεί η έρευνα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων.

Σε συνεδρίαση γονεών και εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη όλοι δήλωσαν προβληματισμένοι για την ασφάλεια των παιδιών και την έλλειψη πειθαρχίας στα σχολεία.

Η απόφαση για το αν θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του ανήλικου δράστη αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε πρώτη φάση ο μαθητής έχει αποβληθεί ενώ αναμένεται η απόφαση για περαιτέρω πειθαρχικές ποινές.

protothema.gr

The post Σοκαριστικό βίντεο: 15χρονος πέταξε με κίνηση WWE στο πεζοδρόμιο μικρότερο μαθητή στις ΗΠΑ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκαριστικό, 15χρονος, WWE, ΗΠΑ,sokaristiko, 15chronos, WWE, ipa