Σοκαριστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Βρέθηκε κατακρεουργημένη σε τσάντα – Ψάχνουν πρώην εραστή για την άγρια δολοφονία της

Νεκρή σε σακβουαγιάζ βρέθηκε μία 51χρονη γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Κουίνς της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Η τσάντα μέσα στην οποία βρίσκονταν νεκρή η Ορσόλια Γκάαλ εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο από έναν περαστικό στο Forest Hills, ο οποίος παρατήρησε αίματα στο πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η 51χρονη είχε συνολικά 58 τραύματα από μαχαίρι σε λαιμό, θώρακα, χέρια και πόδια.

lang="en">Orsolya Gaal’s suspected killer reportedly texted husband, ‘Your whole family is next’ https://t.co/ZCoq5vMyi0 pic.twitter.com/JB986LLqbA

New York Post (@nypost) April 19, 2022

Ιδιαίτερα σοκαριστικό είναι –όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post – ότι ο σύζυγος της 51χρονης έλαβε μήνυμα στο κινητό του, το οποίο έγραφε: «Θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη οικογένεια σου». Ο ίδιος έλειπε ταξίδι στο Πόρτλαντ μαζί με τον 17χρονο γιο τους, όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα της γυναίκας του.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Ορσόλια Γκάαλ είχε φύγει από το σπίτι λέγοντας στον 13χρονο γιο τους – που είχε μείνει μαζί της στη Νέα Υόρκη – ότι θα πάει να παρακολουθήσει μια παράσταση. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι η 51χρονη συναντήθηκε με κάποιον.

Orsolya Gaal was stabbed at least 58 times.

Today, we’re in Queens to find out why — and hear from neighbors in shock.

Latest for @NBCNewsNow. https://t.co/BJAHDiCdpv

— Zinhle (@simplyzinhle) April 19, 2022

Πού εστιάζουν οι έρευνες της Αστυνομίας

Το δράστη πίσω από το άγριο έγκλημα αναζητά η αστυνομία στη Νέα Υόρκη. Πληροφορίες της New York Post αναφέρουν πως στο στόχαστρο της αστυνομίας έχει μπει ένας τεχνίτης, πρώην σύντροφος της Orsolya Gaal.

Η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της στο Κουίνς λίγο μετά τις 12 τη νύχτα. Είχε βγει με φίλους για να δει μια παράσταση στο Lincoln Center πριν επιστρέψει στο Κουίνς γύρω στα μεσάνυχτα και πάει σε ένα μπαρ στη γειτονιά της, όπου έμεινε για περίπου 40 λεπτά μόνη της, προφανώς περιμένοντας κάποιον.

Η γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια πριν τις 4 τα ξημερώματα, καθώς εκείνη είναι η ώρα που έπιασαν τον δολοφόνο της οι κάμερες να μεταφέρει σε μια τσάντα τη σορό της. Ο δράστης την παράτησε πέντε τετράγωνα μακριά, όπου και εντοπίστηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί μετά από τηλεφώνημα γείτονα που βρήκε τη σορό.

 Σημειώνεται ότι δεν εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, επομένως ή το θύμα άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο του, ή ο δολοφόνος είχε κλειδί του σπιτιού.

Σύμφωνα με την ΝYP ο πρώην εραστής της 51χρονης αναζητείται, δεν έχει όμως προσαχθεί, ούτε συλληφθεί, ούτε έχει εκδοθεί κάποιο ένταλμα σε βάρος του. Είναι ένα από τα πρόσωπα που θέλουν να ανακρίνουν οι αρχές, αν και δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη επίσημα ως πρόσωπο ενδιαφέροντος ή ύποπτος για τη φρικτή δολοφονία.

Εκτιμάται ότι ο τεχνίτης είχε σχέση με την 51χρονη και χώρισαν πριν λίγο καιρό ωστόσο δεν είναι σαφές πότε άρχισε και πότε τελείωσε η σχέση.

Φρικτό αλλά όχι προσχεδιασμένο έγκλημα
Πηγές του αμερικανικού μέσου αναφέρουν πως το φρικτό έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο.

«[Οι ντετέκτιβ] δεν πιστεύουν ότι επρόκειτο για μια προσχεδιασμένη δολοφονία», δήλωσε μια πηγή της αστυνομίας.

«Άφησε ίχνη αίματος επί πέντε τετράγωνα από το σπίτι», είπε η πηγή.
«Ήταν σαν ένα μονοπάτι από ψίχουλα ψωμιού. Αν θέλεις να σκοτώσεις κάποιον, προσπαθείς να το κάνεις χωρίς να αφήσεις ίχνη, να είσαι λίγο πιο προετοιμασμένος. Δεν πήγε με κάτι για να μεταφέρει τη σορό της. Πήρε κάτι από το σπίτι», δήλωσε η πηγή.

«Είμαι σίγουρος ότι με τόσο αίμα, υπάρχει πολύ DNA εκεί», πρόσθεσε η πηγή. «Το DNA του δολοφόνου πρέπει να βρίσκεται σε αυτό το αίμα».

Οι αστυνομικοί ψάχνουν επίσης να μιλήσουν με διάφορους άνδρες με τους οποίους η Orsolya Gaal είχε στείλει μηνύματα πριν από το θάνατό της, ανέφεραν οι πηγές, καθώς οι ντετέκτιβ κολλούσαν αφίσες σε όλη τη γειτονιά προσφέροντας αμοιβή 3.500 δολαρίων σε αντάλλαγμα για πληροφορίες.

ethnos.gr

The post Σοκαριστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Βρέθηκε κατακρεουργημένη σε τσάντα – Ψάχνουν πρώην εραστή για την άγρια δολοφονία της appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > zarpanews
Σοκαριστικό, ΗΠΑ, Βρέθηκε, – Ψάχνουν,sokaristiko, ipa, vrethike, – psachnoun