Σοκάρει ο δολοφόνος του 7χρονου – «Ήθελα να είναι καλός άνθρωπος, τον τιμώρησα γιατί με κορόιδευε»

Ενώπιον της 12ης Ανακρίτριας θα οδηγηθεί σήμερα το ζευγάρι που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 7χρονο γιο της γυναίκας, κρύβοντας επί πέντε χρόνια την σορό του αγοριού στην Κυψέλη. Σοκάρουν τα όσο ισχυρίζονται.

«Ξαφνικά ο Ανδρέας άρχισε να φωνάζει και να λέει πως δεν μας αγαπάει. Επειδή εγώ ήθελα να είναι καλός άνθρωπος και να του μάθω να είναι σωστός, προσπαθούσα να του πω πως αυτά που λέει είναι πολύ άσχημα λόγια. Αυτός συνέχισε και με κορόιδευε. Τότε εγώ, επειδή ήθελα να τον τιμωρήσω, για να καταλάβει πως δεν πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι, του έκλεισα το στόμα με μία μονωτική ταινία».

Με

αυτά τα σοκαριστικά λόγια, ο 33χρονος οικοδόμος από την Πολωνία, περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα προηγήθηκαν πριν την μοιραία «τιμωρία», που προκάλεσε το θάνατο του 7χρονου Ανδρέα, το 2017 στην Κυψέλη.

Οι απολογίες του ζευγαριού, προκαλούν αποστροφή. «Δεν είμαι κακός άνθρωπος, όπως θα σκεφθούν όλοι. Θα έδινα τα πάντα για να αλλάξω όσα έγιναν», υποστηρίζει ο οικοδόμος, που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις φρικτές του πράξεις. Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω, ισχυρίστηκε η 29χρονη μητέρα του αγοριού, υποστηρίζοντας ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας, μετά τη δολοφονία.

Όπως περιγράφει ο 33χρονος, τη μοιραία νύχτα, άφησε το παιδί με τη μονωτική ταινία στο στόμα, για να κάνει δουλειά σε διπλανό δωμάτιο. Λίγη ώρα αργότερα ο Ανδρέας έπεσε νεκρός από ασφυξία. «Του εξήγησα, μάλιστα, ότι όταν ηρεμήσει τότε θα την βγάλω. Αμέσως μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του, ενώ είδα που ο Ανδρέας κάθισε στο πάτωμα. Δεν θεώρησα ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία.

Λίγο αργότερα, που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει και αμέσως έτρεξα να του βγάλω την ταινία. Τον πίεζα στο στήθος για να μπορέσω να τον επαναφέρω αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Έκανα ότι μπορούσα», είπε στους αστυνομικούς.

Άγνοια για τις πράξεις του συντρόφου της δήλωσε η 29χρονη μητέρα. «Μετά από όλο αυτό που έζησα ήμουν σε απόγνωση. Είχα κατάθλιψη και ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα στον Μάριο για τον Ανδρέα. Δεν ήθελα να ξέρω, θα γινόμουν χειρότερα», είπε στους αστυνομικούς, προσθέτοντας: «Ο Μάριος μου είπε ότι θα έβγαζε τον Ανδρέα από τον τάφο που είχε φτιάξει. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ. Ούτε την κατασκευή, ούτε πως και πότε τον έβγαλε από εκεί. Αυτό που μου είπε ήταν ότι μετά θα έβαζε τον Ανδρέα μέσα σε μία εργαλειοθήκη.

Την εργαλειοθήκη αυτή, την είδα όταν είχαμε μαζέψει όλα τα πράγματα από το σπίτι και φεύγαμε. Μετά όμως δεν την ξαναείδα. Δεν ξέρω που την είχε βάλει». Μάλιστα όπως παραδέχεται η 29χρονη: «Αφού πέρασε λίγο ο καιρός, πήγα στο σχολείου του και δήλωσα ότι το παιδί έφυγε στην Πολωνία με τον πατέρα του, για αυτό και σταμάτησε να πηγαίνει».

Σοκαριστικά είναι τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο οικοδόμος σχετικά με τις πράξεις του μετά τη δολοφονία. Όπως παραδέχτηκε, κυκλοφορούσε κρατώντας την εργαλειοθήκη με τα οστά του παιδιού μαζί του, καθώς για ένα διάστημα είχε μείνει άστεγος. «Δύο χρόνια μετά θα αφήναμε εκείνο το σπίτι στην οδό Σκιάθου. Εγώ ήθελα ο Ανδρέας να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά μου, για αυτό και αποφάσισα να τον βγάλω από τον τάφο που του είχα φτιάξει. Έσπασα τον τάφο με ένα κομπρεσέρ και στη συνέχεια τον έβαλα σε μία εργαλειοθήκη.

Δεν μπόρεσα να δω σε τι κατάσταση ήταν ο Ανδρέας γιατί το σώμα του το είχα τυλίξει σε υφάσματα. Την εργαλειοθήκη αυτή την είχα κλειδωμένη με μία κλειδαριά και τον έπαιρνα μαζί μου όπου και να πήγαινα. Όσο ήμουν άστεγος, πάλι τον είχα μαζί μου. Όταν νοίκιασα το καινούριο σπίτι στην οδό Αστυπάλαιας, εκεί τον έβαλα μέσα σε έναν καναπέ στο μπαλκόνι», είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος.

Πηγή: ieidiseis.gr

The post Σοκάρει ο δολοφόνος του 7χρονου – «Ήθελα να είναι καλός άνθρωπος, τον τιμώρησα γιατί με κορόιδευε» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα