Σοφία Χατζηπαντελή: «Θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια» – Οι πρώτες δηλώσεις της πριν επιστρέψει στο GNTM 5

Το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή ήταν η guest κριτής κατά τη διάρκεια των audition του GNTM 5.

Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η μελαχρονή καλλονή χαράζει το δικό της δρόμο προς την αποδοχή της διαφορετικότητας. Έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της τέλειας ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά, φυσικά, εντυπωσιακά φρύδια της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast @Star», η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει στο ριάλιτι μόδας. Τα πρώτα γυρίσματα

έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και θα τη δούμε στα επόμενα επεισόδια. Μάλιστα, θα τη δούμε να φωτογραφίζεται μαζί με τις διαγωνιζόμενες σ’ ένα πλατό με αέρα εξωτερικού.

«Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία τώρα, γιατί όταν ήρθα την πρώτη φορά δεν με ήξερε κανείς και τώρα νιώθω ότι με υποδέχονται» ανέφερε, αρχικά, η Σοφία Χατζηπαντελή. «Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα γυρίσω και είπα ότι έκανα καλό που ήμουν στις οντισιόν και ήμουν ευχαριστημένη. Δε νομίζω όμως ότι η ιστορία θα κλείσει, γιατί αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον ρόλο της στο παιχνίδι από δω και πέρα, η ίδια σχολίασε: «Εγώ πάντα θα είμαι η Σοφία. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία, ίσως η άσχημη Σοφία ή η κριτής. Είμαι όμως πάντα εγώ. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, όχι να τους βάζω challenge». Κλείνοντας, αποκάλυψε ποια κοπέλα θα ήθελε να δει νικήτρια. «Στον τελικό θα ήθελα τη Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου. Όλα τα κορίτσια είναι κερδισμένα έτσι κι αλλιώς».



ethnos.gr

The post Σοφία Χατζηπαντελή: «Θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια» – Οι πρώτες δηλώσεις της πριν επιστρέψει στο GNTM 5 appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα