Σήμερα Κυριακή ολοκληρώνεται το μεγάλο πάρτι τιμών στο Italian Factory Outlet στα Χανιά

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα για την Black Week του Italian Factory Outlet στα Χανιά και το γιορτάζει με απίστευτες προσφορές.

Τιμές σοκ σε μεγάλη ποικιλία από ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και αθλητικά προϊόντα, σε casual ένδυση και υπόδυση και όχι μόνο, θα βρουν όσοι επισκεφθούν σήμερα

το κατάστημα.

Σήμερα Κυριακή το Italian Factory Outlet ολοκληρώνει την Black Week με προϊόντα και τιμές που δεν ξανάγιναν. Σε ότι πληρώσεις, έχεις προϊόντα δικής σου επιλογής, ίσης αξίας εντελώς δωρεάν!

Με αγάπη για τη μόδα, το Italian Factory outlet φροντίζει να καλύψει όλα τα γούστα και να  αφήσει ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Ο Ιταλός τρελάθηκε και ξεπουλάει, με ένα συν ένα, σε όλα τα προϊόντα.

Συγκεκριμένα, όλες οι επώνυμες μάρκες και όλα τα brands του καταστήματος έχουν επιπλέον έκπτωση στις ήδη χαμηλές outlet τιμές.

Μάλιστα σήμερα Κυριακή, η Black Week κλείνει με ένα μεγάλο event στο Italian Factory Outlet στον Κλαδισό με μουσική και μπουφέ, που θα ξεκινήσει από τις 5 το απόγευμα.

The post Σήμερα Κυριακή ολοκληρώνεται το μεγάλο πάρτι τιμών στο Italian Factory Outlet στα Χανιά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα