Σεξ στην παραλία

Αντιγράφουμε σκηνές από ταινίες που θα σας εγείρουν τη φαντασία… εεε και όλο και κάποια από τις παρακάτω επιτυχίες του σινεμά θα σας ταιριάξει…

Το σεξ και η Λουσία

Σκηνοθεσία:Χούλιο Μέντεμ

Πρωταγωνιστούν:Παθ Βέγκα, Τρίσταν Ουγιόα κ.ά.
Σύμφωνα με το σενάριο: Μπορείτε να το συνδιάσετε και με λασποθεραπεία. Ιδανικό για τη Γαύδο ή για όσους δεν αισθάνονται καλά με το σώμα τους.

Γαλάζια λίμνη

Σκηνοθεσία:Ράνταλ Κλέσερ

Πρωταγωνιστούν:Μπρουκ Σιλντς, Κρίστοφερ Άτκινς κ.ά.
Σύμφωνα με το σενάριο: Ιδανική (και) για τη Λίμνη της Βουλιαγμένης. Προϋπόθεση τα μέλη του ζευγαριού να προσποιούνται ότι για πρώτη φορά κάνουν σεξ.

Γυναίκα στους αμμόλοφους

Σκηνοθεσία: Χιρόσι Τεσιγκαχάρα

Πρωταγωνιστούν: Έιτζι Οκάντα, Κιόκο Κισίντα
Σύμφωνα με το σενάριο: Μόνο για παραλία με λευκή άμμο. Ο άνδρας πρέπει να ξέρει να ξεχωρίζει μερικά έντομα, καθότι εντομολόγος, και η γυναίκα να μπει στο ρόλο χήρας που της έχει γυρίσει το μάτι από τη μοναξιά.

Cocktail

Σκηνοθεσία:Ρότζερ Ντόναλσον

Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Ελίζαμπεθ Σου κ.ά.
Σύμφωνα με το σενάριο: Ιδανική σκηνή για όσους έχουν επιλέξει τη Σαμοθράκη, καθώς είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός καταρράκτη. Ο άνδρας πρέπει να ξέρει να φτιάχνει τουλάχιστον κάποια κοκτέιλ, η γυναίκα πρέπει να είναι καλός χαρακτήρας.

Θέλω και τη μαμά σου

Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Κουαρόν

Πρωταγωνιστούν: Γκαμπριέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Ντίεγκο Λούνα, Μαριμπέλ Βερδού κ.ά.
Σύμφωνα με το σενάριο: Πρώτη διευκρίνιση ο τίτλος δεν κυριολεκτεί. Ιδανικό για τρίο, με προϋπόθεση ότι η γυναίκα είναι μεγαλύτερη από τα δύο συνομήλικα αγόρια που πρέπει να είναι διατεθειμένα να παίξουν και μεταξύ τους. Όλα πρέπει να ξεκινήσουν από ένα μπιτσόμπαρο.

Η παραλία

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ

Πρωταγωνιστούν:Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Βιρζινί Λενουαγέν κ.ά.
Σύμφωνα με το σενάριο: Απαραίτητη προϋπόθεση να μπορείτε να μείνετε κάτω από το νερό για αρκετό χρόνο (χωρίς τη χρήση μοντάζ). Καλό είναι η κοπέλα να μπορεί να πει και κανένα γαλλικό.

Η κυρία και ο ναύτης

Σκηνοθεσία: Λίνα Βερτμίλερ

Πρωταγωνιστούν: Τζιανκάρλο Τζιανίνι, Μαριάντζελα Μελάτο κ.ά.
Σύμφωνα με το σενάριο: Σκηνή που απαιτεί αγριάδα και… ταξική συνείδηση. Το σενάριο απαιτεί η γυναίκα να είναι πλούσια και κακομαθημένη και ο άνδρας ένας μούτσος που έχει ειπωστεί τα πάνδεινα από αυτή. Μέχρι που ναυαγούν σε ερημονήσι κι αυτός παίρνει… το αίμα του πίσω.

(Εναλλακτικά υπάρχει και η κακή εκδοχή της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Μαντόνα)

Όσο υπάρχουν άνθρωποι (Από εδώ έως την αιωνιότητα)

Σκηνοθεσία: Φρεντ Τσίνεμαν

Πρωταγωνιστούν: Μπαρτ Λάνκαστερ, Μοντγκόφερι Κλιφ, Ντέμπορα Κερ κ.ά.
Σύμφωνα με το σενάριο: Για τη σκηνή απαραίτητη η ύπαρξη κύμματος. Στο νου σας πρέπει να έχετε ότι γίνεται πόλεμος. Η γυναίκα είναι σύζυγος διοικητή του στρατεύματος και ο άνδρας ένας λοχίας του.

Πηγή: athensvoice.gr

Keywords
Αναζητήσεις
σεξ νεαρων αγοριων στην παραλια, ελληνιδες.γυμνιστρεις.σεξ.παραλια
Τυχαία Θέματα