Σέβη Βολουδάκη από τον ΟΑΚ: “Σε τροχιά προόδου όπως οραματιζόταν ο Μανούσος” | Video

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, είχε τη Μεγάλη Τετάρτη 12/04/2023, η υποψήφια βουλευτής Χανίων, κ. Σέβη Βολουδάκη, στην έδρα του Ο.Α.Κ., στην Αγυιά Χανίων.

Η συνάντηση έγινε σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, με δεδομένο ότι ο αείμνηστος σύζυγος της, Μανούσος Βολουδάκης, είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η συμμετοχή του υπήρξε καθοριστική, στη μετεξέλιξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης,

στη σημερινή του μορφή.

Στην διάρκεια της συζήτησης που έγινε, η υποψήφια βουλευτής, ενημερώθηκε από τον κ. Παπαδογιάννη, για τα μεγάλα και σημαντικά έργα που εκτελεί και που δρομολογεί να υλοποιήσει ο Ο.Α.Κ. σε ολόκληρη την Κρήτη, για την γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια, για την ουσιαστική αναβάθμιση του «Οργανισμού» και του ρόλου που αυτός επιτελεί καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την «έκρηξη» του ενεργειακού κόστους.

«Είχα την χαρά να υποδεχτώ την κ. Βολουδάκη και να την ενημερώσω για την λειτουργία και το σημαντικό έργο που υλοποιεί ο Ο.Α.Κ. Η συμμετοχή της στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία είναι ιδιαιτέρως σημαντική και της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία», ανέφερε σε σχετική του δήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Από την δική της πλευρά, η κ. Αμανατίδου – Βολουδάκη υπογράμμισε χαρακτηριστικά : «Είμαι συγκινημένη διότι ο Μανούσος, ανέφερε τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, ως το τέταρτο του «παιδί». Χαίρομαι, που μετά από μια «δύσκολη» περίοδο, ο Ο.Α.Κ. βρίσκεται και πάλι σε τροχιά προόδου και Ανάπτυξης, «αγκαλιάζοντας» την Κρήτη, από τη μια μέχρι την άλλη άκρη του νησιού».zarpanews.gr

The post Σέβη Βολουδάκη από τον ΟΑΚ: “Σε τροχιά προόδου όπως οραματιζόταν ο Μανούσος” | Video| Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα