Σασμός spoiler: Αυτό είναι το νέο «ζευγάρι έκπληξη» της σειράς

Μπορεί αυτό το διάστημα στο επίκεντρο να βρίσκεται η δολοφονία του Πετρή και η σύλληψη του Αστέρη, όμως σύντομα να δούμε να «γεννιέται» ένας νέος έρωτας στη σειρά. Πρωταγωνιστές θα είναι η πολύπαθη Ασπα και ο νεαρός αστυνόμος Μύρωνας, που μόλις βγήκε από τη Σχολή και πήρε μετάθεση στο Ρέθυμνο.

Πρόθυμος, έξυπνος, αλλά λίγο κολλημένος στο γράμμα του Νόμου, σέβεται και μαθαίνει πολλά κοντά στον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη, αλλά

γίνεται διαρκώς στόχος των πειραγμάτων της Ντίνας. Τώρα λοιπόν θα δούμε τον Μύρωνα να ερωτεύεται σφοδρά και μάλιστα την ξαδέρφη της Αργυρώς.

Την αποκάλυψη αυτού του νέου έρωτα την έκανε ο «αστυνόμος» που βρέθηκε καλεσμένος στο «Happy Day». O Γιάννης Σαραφωνίτης αποκάλυψε πως στη συνέχεια θα γίνουν πολλά ανατρεπτικά γεγονότα, δίνοντας το δικό του spoiler για το μέλλον του στη σειρά.

«Θα γίνουν κι άλλα πραγματάκια. Θα έρθει για όλους κάποια στιγμή η κάθαρσις. Δεν ξέρω κάτι. Ίσως ανακαλύψουν κάτι για μένα, βάσει της ροής του ρόλου. Μέχρι στιγμής δεν ξέρω ποιος θα με ανακαλύψει», είπε ο Γιάννης Σαραφωνίτης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε αν το μουστάκι που φοράει ο Δημήτρης Μαμιός, που υποδύεται τον Μύρωνα, είναι ψεύτικο. Τότε ο Γιάννης Σαραφωνίτης είπε με νόημα: «Ενα πράγμα θα σου πω. Αυτή μέχρι και μουστάκι θα τον βάλει να ξυρίσει», με την Τίνα Μεσσαροπούλου να συμπληρώνει: «Ερωτεύεται, ερωτεύεται ο Μύρωνας την Ασπα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I’m the first fanpage (@sasmos_alphatv_fans)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε μετά αν η Ασπα δεν θέλει το μουστάκι, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να απαντά θετικά. Μάλιστα, έδωσε άλλο ένα spoiler, λέγοντας πως στα επόμενα επεισόδια ο γάμος της Ασπας με τον Κώστα διαλύεται, καθώς, δυστυχώς, πέφτει ξανά θύμα κακοποίησης.

iefimerida.gr

The post Σασμός spoiler: Αυτό είναι το νέο «ζευγάρι έκπληξη» της σειράς appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα