Σάκκαρη: «Αισθάνομαι απλά ατρόμητη, ήρθε η ώρα να αρχίσω να παίζω καλά ξανά»

Εκπληκτική η Μαρία Σάκκαρη νίκησε στα δύο σετ (6-2, 6-3) και την Ονς Ζαμπέρ μέσα σε 70 λεπτά, όπως είχε κάνει πριν απέναντι σε Πεγκούλα και Σαμπαλένκα.

Έτσι, πέρασε στα ημιτελικά των WTA Finals, ως πρώτη στον όμιλό της, αποφεύγοντας τη συνάντηση με την πρώτη του άλλου ομίλου, Ίγκα Σφιόντεκ.

This is next-level tennis @mariasakkari | #WTAFinals pic.twitter.com/FG0VHy9V4O

wta (@WTA) November 5, 2022

«Νομίζω ότι πρέπει απλώς να συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα», είπε η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αγώνα. «Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αισθάνομαι απλά ατρόμητη στο γήπεδο. Απολαμβάνω τον εαυτό μου εδώ. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό πίσω από το πώς παίζω, ήρθε η ώρα να αρχίσω να παίζω καλά ξανά. Είμαι πολύ χαρούμενη που πραγματικά συμβαίνει εδώ», πρόσθεσε η 27χρονη ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Breathe out, Maria ‍

You’re playing some incredible tennis @mariasakkari | #WTAFinals pic.twitter.com/pEzmfKwb1X

wta (@WTA) November 5, 2022

«Παίξαμε πριν από χρόνια, νομίζω ότι ήταν στο Fed Cup», είπε στη συνέχεια για την Ονς Ζαμπέρ. «Αστειευόμουν μαζί της ότι με…πυροβολούσε όλη την ώρα, παίζοντας στο Μαυροβούνιο, στο γκρουπ 3, δεν ήταν κανείς εκεί. Απλώς κανονικοί παίκτες τότε. Αλλά και οι δύο φτάσαμε στην κορυφή».

Στα ημιτελικά του τουρνουά στο Τέξας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ντάρια Κασάτκινα ή Καρολίν Γκαρσιά.

All class from these two @mariasakkari | @Ons_Jabeur | #WTAFinals pic.twitter.com/tHEWUq4ODv

wta (@WTA) November 5, 2022

ieidiseis.gr

The post Σάκκαρη: «Αισθάνομαι απλά ατρόμητη, ήρθε η ώρα να αρχίσω να παίζω καλά ξανά» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα