Ρονάλντο-Μέσι: Στα 2,6 εκατ. δολάρια η δημοπρασία για το… προνομιακό εισιτήριο του φιλικού αγώνα

Είναι το φιλικό που περιμένουν να δουν όλοι, από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Νασρ.

Η τελευταία στις 19 Ιανουαρίου θα δημιουργήσει μια μικτή ομάδα με την αιώνια αντίπαλο της Αλ Χιλάλ και θα αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν σε φιλικό αγώνα που είχε κλείσει πολύ νωρίτερα από τη μεταγραφή του Πορτογάλου.

Ωστόσο αυτό το ματς θα βρει τους δύο μύθους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να είναι ξανά αντίπαλοι για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια και τον αγώνα Γιουβέντους-Μπάρτσελόνα για το

Champions League (Δεκέμβριος 2020).

Κι αυτή ακριβώς την τρέλα του κόσμου εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο οι Σαουδάραβες, οι οποίοι έβγαλαν σε δημοπρασία ένα εισιτήριο με την ονομασία «Beyond Imagination» με τον κάτοχο του να έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την τελετή απονομής στους νικητές μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, να βρεθεί στα αποδυτήρια των ομάδων, αλλά κυρίως να συναντήσει Ρονάλντο και Μέσι.

Μέχρι σήμερα λοιπόν ο Μουσρέφ Αλ Γκαμντί, γενικός διευθυντής του ομίλου AqarOne (real estate) είναι αυτός που έχει κάνει την καλύτερη προσφορά καθώς έχει ανέβει στα 10 εκατομμύρια ριαλ που αντιστοιχούν σε 2.66 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο το ποσό αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο καθώς η δημοπρασία ολοκληρώνεται στις 17 Ιανουαρίου.

protothema.gr

The post Ρονάλντο-Μέσι: Στα 2,6 εκατ. δολάρια η δημοπρασία για το… προνομιακό εισιτήριο του φιλικού αγώνα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα