Ρονάλντο – Μέσι: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το… φιλικό του αιώνα

Ενενήντα λεπτά που για πολλούς είναι έτοιμα να σημάνουν το τέλος μιας ανεπανάληπτης εποχής. Ή για άλλους την αφετηρία μια νέας. Όπως και να έχει, το Ρονάλντο – Μέσι ή Μέσι – Ρονάλντο και όλος ο παροξυσμός του φίλαθλου κοινού γύρω από αυτό, δεν είχε προηγούμενο στο ποδόσφαιρο, ίσως ούτε επόμενο. Και στο Ριάντ, υπό ασυνήθιστες η αλήθεια είναι συνθήκες, η ιστορία ετοιμάζεται να γράψει μια από τις τελευταίες, πιθανότατα, πράξεις αυτής της επικής μονομαχίας. Το φιλικό του αιώνα. Λίγο καιρό μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ, ο Κριστιάνο είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον

Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μέσι, σε ένα ματς που αναμφίβολα θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Τι εστί το φιλικό και γιατί ντεμπουτάρει σε αυτό ο Κριστιάνο;

Για αρχή, τι δουλειά έχει η Παρί Σεν Ζερμέν στη Σαουδική Αραβία μεσούσης της ποδοσφαιρικής σεζόν; Εύλογη η απορία. Κι όμως, το… καλεντάρι των Παριζιάνων περιλαμβάνει και μια στάση στη χώρα της Μέσης Ανατολής για συμμετοχή στο επονομαζόμενο «Riyadh Season Cup». Πρόκειται για μια διοργάνωση ενός και μόνο ματς στο οποίο η Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να αντιμετωπίσει μια μικτή ομάδα των καλύτερων παικτών της Αλ Χιλάλ και της Αλ Νασρ, των δύο μεγαλύτερων συλλόγων της χώρας.

Η… μοίρα λοιπόν, τα έφερε έτσι ώστε η πρώτη εμφάνιση του Κριστιάνο επί σαουδαραβικού εδάφους να έρθει απέναντι στον Λιονέλ Μέσι, αλλά και τους Μπαπέ και Νεϊμάρ. Ο CR7 δεν πήρε μέρος στα δύο τελευταία παιχνίδια της Αλ Νασρ, καθώς «κουβαλούσε» ποινή δύο αγωνιστικών, όντας τιμωρημένος για ανάρμοστη συμπεριφορά σε ένα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Έβερτον και έτσι θα ντεμπουτάρει σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι.

#CristianoRonaldo

Keywords
Τυχαία Θέματα