Προβληματίζει το θέμα των αδέσποτων στα Χανιά – Άμεση υιοθεσία ζητούν έξι κουτάβια στον Γαλατά | Photos

Ανησυχία στους κατοίκους του Γαλατά | Photosπροκαλεί τις τελευταίες εβδομάδες η εμφάνιση πολλών κουταβιών στην περιοχή του Γαλατά στα Χανιά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει κάτοικος της περιοχής στο zarpanews.gr, μια σκυλίτσα γέννησε 6 κουτάβια σε ένα χωράφι. Συγκεκριμένα, στο μέρος το οποίο βρίσκονται είναι σε πολυσύχναστο δρόμο του Γαλατά και αποτελεί κίνδυνο, τόσο για την ίδια και τα κουτάβια της, όσο και για τους κατοίκους

μετέπειτα.

Τα κουτάβια καθώς μεγαλώνουν πιθανότατα να λειτουργούν ως αγέλη, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα για την παραμονή τους στην περιοχή.

Όπως αναφέρει ο κάτοικος, ο δήμος Χανίων τους ενημέρωσε πως δεν μπορεί να επέμβει εάν είναι μικρότερα από 5 μηνών και δυστυχώς, οι ίδιοι οι κάτοικοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με φιλοζωικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Την ίδια στιγμή, στον Γαλατά κάτοικοι και επιχειρηματίες έχουν περιθάλψει αδέσποτα ζώα σε ιδιωτική αποθήκη.

Τα κουτάβια αναζητούν υιοθεσία είτε προσωρινή φιλοξενία, με τους εργαζόμενους της περιοχής να προσπαθούν να τους παρέχουν τροφή, νερό και ένα ασφαλές μέρος παραμονής.

zarpanews.gr

The post Προβληματίζει το θέμα των αδέσποτων στα Χανιά – Άμεση υιοθεσία ζητούν έξι κουτάβια στον Γαλατά | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προβληματίζει, Χανιά – Άμεση, Γαλατά | Photos,provlimatizei, chania – amesi, galata | Photos