Πρώτη νίκη για την ομάδα πόλο του ΝΟΧ στο πρωτάθλημα της Α1

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πανηγύρισε το Σάββατο ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES.

Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη απέδρασε με το πολύτιμο “διπλό” από το Ιλίσιο κολυμβητήριο, επικρατώντας με σκορ 10-9 του Ηλυσιακού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ

LINES ήλεγξε το παιχνίδι από την αρχή, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει την πρώτη περίοδο με το να προηγείται στο σκορ με 5-2, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε, πάντα προηγούμενος, με 7-5. Στο τέλος της τρίτης περιόδου οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την διαφορά στα τρία γκολ (6-9), με την 4η και τελευταία να βρίσκει τον Ηλυσιακό να πιέζει μεν, ωστόσο ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES κατάφερε ν’ αντέξει, φτάνοντας έτσι σε μια σημαντική νίκη που του δίνει ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Εξαιρετικό παιχνίδι -το καλύτερο του από τότε φόρεσε το σκουφάκι του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES- πραγματοποίησε ο Σολεϊμάνιπακ, σκοράροντας τα 6 από τα 10 γκολ της ομάδας του.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης – Κουρτίδης

Οκτάλεπτα: 2-5, 3-2, 1-2, 3-1

Ηλυσιακός (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Χριστοφίδης, Κρανιάς, Μπομπός, Γκανάτσιος, Λεμπέσης, Δήμου Π. 1, Καραβιώτης 2, Τουμπούρος, Τσιστράκης 2, Ξυλάς 1, Αράκι 1, Ασβέστης, Σφηκάκης, Αράι 2.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 6, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης 1.

The post Πρώτη νίκη για την ομάδα πόλο του ΝΟΧ στο πρωτάθλημα της Α1 appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρώτη, ΝΟΧ,proti, noch