Προσέχει για να έχει… παίκτες ο Ατζουν – Ο όρος που μπήκε στα συμβόλαια του Survivor και δεσμεύει τους παίκτες

Κατά τη διάρκεια του περσινού κύκλου του Survivor οι οικειοθελείς αποχωρήσεις ήταν πολλές προκαλώντας πονοκέφαλο στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Στο φετινό κύκλο ο οποίος αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα τα Χριστούγεννα, ο Τούρκος παραγωγός, προσέχει για να έχει… παίκτες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα του

Alpha, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για να παρευρίσκεται στο casting των παικτών και να έχει λόγο στην επιλογή των Μαχητών, έχει προσθέσει μια ρήτρα στα συμβόλαια των παικτών.

Η ρήτρα αυτή αναφέρει πως δεν θα μπορεί κάποιος παίκτης να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor εκτός αν συντρέχουν λόγοι υγείας και υπάρχει η γνωμάτευση του γιατρού που το επιβάλλει.

«Δεμένα τα χέρια των παικτών… Πέρσι είχαμε αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις. Φέτος αυτό δεν θα το δούμε, υπογεγραμμένο κιόλας.

Οι παίκτες, ειδικά οι Μαχητές, για τους Μαχητές αφήνω ένα παραθυράκι γιατί μπορεί να υπάρχει τροποποίηση με τους δικηγόρους τους, δεν θα μπορούν να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Για να υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση θα πρέπει να υπάρχει χαρτί γιατρού» ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου.



Πηγή: newsbeast.gr

The post Προσέχει για να έχει… παίκτες ο Ατζουν – Ο όρος που μπήκε στα συμβόλαια του Survivor και δεσμεύει τους παίκτες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προσέχει, Ατζουν –, Survivor,prosechei, atzoun –, Survivor