«Πότε με τους Πάτσηδες και πότε με τις διάφορες Καϊλή στηρίζουν τη σαπίλα του συστήματος»

Στην υπόθεση της Εύας Καϊλή αλλά και αυτή της του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην ομιλία του στην Πρέβεζα.

«Στην πραγματικότητα στηρίζουν και τη σαπίλα του συστήματος. Τη διαφθορά και τη δυσωδία. Πότε με τους Πάτσηδες της Νέας Δημοκρατίας, αυτά τα κοράκια που βγάζουν σπίτια σε πλειστηριασμούς,

πότε με τις διάφορες Καϊλή του ΠΑΣΟΚ, που διώκονται για διαφθορά στις Βρυξέλλες, αυτό το κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δημιουργεί τους διεφθαρμένους» είπε συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούμπας και συνέχισε λέγοντας:

«Έτσι εξηγείται και το θράσος της Εύας Καϊλή να εξυμνεί τους σεΐχηδες του Κατάρ που “δολοφόνησαν” 6 χιλιάδες εργάτες στα έργα του Μουντιάλ».

«Οι βελγικές αρχές τώρα, απ’ ότι μαθαίνουμε, τη διώκουν για χρηματισμό και διαφθορά. Νεοφιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκράτες λοιπόν επί το έργον», κατέληξε στο σχόλιό του ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

The post «Πότε με τους Πάτσηδες και πότε με τις διάφορες Καϊλή στηρίζουν τη σαπίλα του συστήματος» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πότε, Πάτσηδες, Καϊλή,pote, patsides, kaili