Πως να βρείτε το σωστό παλτό για το βραδινό σας φόρεμα

H εύρεση του τέλειου βραδινού φορέματος είναι μόνο το πρώτο μέρος του δύσκολου task που λέγεται party-dressing αφού τώρα ο στόχος είναι να εντοπίσετε και το σωστό πανωφόρι που θα σας βοηθήσει να συνθέσετε μια υπέροχη εορταστική εμφάνιση. Το παλτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου σας, γιατί ας το παραδεχτούμε, το τρέμετε από το κρύο ποτέ δεν μπορεί να είναι κομψό. Συχνά παρόλα αυτά δεν είναι καθόλου εύκολο να γνωρίζετε ποιο σακάκι ή παλτό είναι το καλύτερο σε συνδυασμό με το φόρεμά σας.

Είτε φοράτε κάτι σούπερ

σούπερ θηλυκό ή κάτι πιο minimal δείτε εδώ τους 5 ωραιότερους συνδυασμούς παλτό και φορέματος:

Το παλτό για ένα μίνι θηλυκό φόρεμα

Aν φοράτε ένα μίνι στράπλες φόρεμα ή με layers από βολάν διαλέξτε ένα παλτό με τονισμένη μέση που φαρδαίνει στο κάτω μέρος. H σιλουέτα ενός τέτοιου jacket δεν περιορίζει το φόρεμά σας αποφεύγοντας κάθε ανεπιθύμητο τσαλάκωμα στο ρούχο σας.

2. Το παλτό για ένα maxi φόρεμα

Ενα δομημένο faux-fur παλτό με μήκος λίγο κάτω από τη μέση και ρετρό αίσθηση ισορροπεί ένα μακρύ φόρεμα με όγκο στο κάτω μέρος. Επιπλέον η συνθετική γούνα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

3. Το παλτό για ένα slip-dress

To slip-dress είναι ένα από τα πιο hot στυλ της σεζόν και τυχαίνει να είναι ιδανικό και για την εορταστική περίοδο. Ελαφριά layers είναι ιδανικά για το ύφος του οπότε επιλέξτε ένα κιμονό ή ένα robe coat. Αν μετακινηθείτε σε εσωτερικό χώρο δεν χρειάζεται να το αφαιρέσετε αφού είναι μέρος του luxurious στυλ του.

4. To παλτό για ένα δομημένο φόρεμα

Στην επόμενη εορταστική σας εμφάνιση συνδυάστε ένα κομψό φόρεμα με ένα tailored παλτό που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την κομψότητά του.

5. Το παλτό για ένα minimal φόρεμα

Μας αρέσει πολύ η ιδέα του να συνδυάσετε το must-have puffer-jacket της σεζόν με ένα τελείως απλό φόρεμα. Ενα εμπριμέ jacket σαν το παραπάνω θα έδειχνε τέλειο σε συνδυασμό με ένα μαύρο τελείως minimal maxi φόρεμα.

marieclaire.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα