Πώς να πιάσετε τα μαλλιά σας για να φαίνεται το πρόσωπό σας πιο λεπτό

Γνωρίζατε ότι ανάλογα με τον τρόπο που κουρεύετε, στιλιζάρετε ή πιάνετε τα μαλλιά σας, μπορείτε να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται πολύ πιο λεπτό απ’ όσο στην πραγματικότητα είναι;

Εάν, λοιπόν, αυτό που ψάχνετε είναι τρόπους για να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται λιγότερο έντονο ή τα μάγουλά σας πιο αδύνατα, δείτε παρακάτω πέντε έξυπνες συμβουλές για hair looks που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το σκοπό σας.

Πλεξούδα στο πλάι
Ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών που έχετε, μπορείτε πάντα να κάνετε μια κλασική ή πιο περίτεχνη

πλεξούδα στο πλάι. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε το πρόσωπό σας να μοιάζει μακρύτερο.

Αλογοουρά
Ένα χτένισμα που ταιριάζει με τα περισσότερα look και βοηθά τα ζυγωματικά σας να φαίνονται πιο έντονα. Επίσης, αν κρεπάρετε λίγο τα μαλλιά σας και δώσετε λίγο όγκο θα φαίνεστε ψηλότερες και πιο λεπτές.

Πιασμένα μισά ή ατημέλητα στο πλάι
Το καλύτερο χτένισμα για να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε είναι να πιάσετε τα μισά μαλλιά σας ελαφριά πίσω ή να τα αφήσετε στο πλάι. Ειδικά αν το χτένισμά σας είναι σε διάφορα στρώματα, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο, καθώς η συγκεκριμένη επιλογή βοηθά στην εξισορρόπηση των χαρακτηριστικών σας, με αποτέλεσμα το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο λεπτό.

Ελαφρώς κυματιστά
Ο κυματισμός στα μαλλιά δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το πρόσωπό σας είναι μακρύτερο και με τριγωνικό σχήμα. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή ο κυματισμός να ξεκινάει από το ύψος του σαγονιού και προς τις άκρες των μαλλιών σας.

Αφέλειες
Αν αποφασίσετε να κόψετε αφέλειες στα μαλλιά σας, προτιμήστε ένα ακανόνιστο σχήμα και να τις χτενίζετε στο πλάι. Αποφύγετε να τις κεντράρετε και να τις έχετε τέλεια χτενισμένες, καθώς αυτό θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο στρογγυλό.

newsbeast.gr

The post Πώς να πιάσετε τα μαλλιά σας για να φαίνεται το πρόσωπό σας πιο λεπτό appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα