Πώς να πάει σε ντιμπέιτ με τον Τσίπρα;

Είναι αλήθεια ότι λίγοι “τσίμπησαν” όταν προ ημερών ο πρωθυπουργός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δεχθεί τηλεοπτικό ντιμπέϊτ με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Και δεν μιλάω για τους συνεργάτες του που ήξεραν εξ αρχής ότι πρόκειται απλά για έναν ελιγμό, αλλά για τους περισσότερους βουλευτές της ΝΔ που δεν πίστεψαν ούτε

μία στιγμή ότι ο Κυριάκος άλλαξε γνώμη και θα παίξει man to man με τον αντίπαλό του.

“Δεν το έκανε το 2019, όταν ήταν “καβάλα στ άλογο, θα το κάνει τώρα που θα πρέπει να απολογηθεί για τις υποκλοπές, για τους Πάτσηδες του κόμματός μας, για τη νέα γενιά κόκκινων δανείων και τη μη προστασία της Α΄κατοικίας, ή για το καλάθι του Αδωνι”, έλεγαν από την πρώτη στιγμή οι γαλάζιοι. Και προφανώς έχουν δίκιο.

Η παντοκρατορία του στα ΜΜΕ, ελέω “λίστα Πέτσα” και όχι μόνο, καλά κρατεί, ενώ οι δεκάδες στρατευμένες πένες ή μικρόφωνα τον αντιμετωπίζουν με μεγάλη …διακριτικότητα, χωρίς ποτέ να τον φέρνουν σε δύσκολη θέση, με “δυσάρεστες” ερωτήσεις.

Γιατί, λοιπόν, να διακινδυνέψει να ερωτηθεί από τον κ. Τσίπρα γιατί παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ή τον υπουργό του Χατζηδάκη; Δεν έχει απολύτως κανέναν λόγο. Το πολύ πολύ, να δεχθεί τη συμμετοχή του σε ένα ντιμπέϊτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, που λόγω των κανόνων διεξαγωγής του θα είναι αρκετά “ασφαλές” για τον ίδιον. Αλλά και αυτό, μάλλον αχρείαστο, θα το βρει…

The post Πώς να πάει σε ντιμπέιτ με τον Τσίπρα; appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, Τσίπρα,pos, tsipra