Πόλο: Πρώτη συμμετοχή σε τουρνουά για τους παίδες του Βλαζάκη

Στην πρώτη αγωνιστική δράση εν όψει της νέας περιόδου, συμμετέχοντας σε τουρνουά που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, έλαβε μέρος η παιδική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Με τον Βαγγέλη Βλαζάκη να έχει αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, επιστρέφοντας μετά από πολλά χρόνια στα Χανιά, έχοντας επιδείξει ένα σημαντικό έργο στην

ομάδα του ΠΑΟΚ, οι παίδες του ΝΟΧ αγωνίστηκαν απέναντι σε ΟΦΗ, Πανιώνιο, Νηρέα Γέρακα και δύο ομάδες της Βουλιαγμένης, πραγματοποιώντας έτσι μια πρώτη προετοιμασία εν όψει της αφετηρίας των επίσημων υποχρεώσεων τους και της διεξαγωγής της πρώτης φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ειδικότερα, ο ΝΟ Χανίων συμμετείχε στο τουρνουά με τους εξής αθλητές: Βαρουξής, Βολτυράκης, Βουλγαράκης, Γεωρβασάκης, Ζουζούνης, Κοκολάκης, Κουμαδοράκης, Κρασαδάκης, Λιονάκης, Μπενεβίδης, Μπιτζανάκης, Μπουζάκης, Ξυφανταράκης, Ριζωνάκης, Σπίτσερ, Σταυρακάρας. Τσιτράς και Χατζάκης.

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα, ο ΝΟ Χανίων επιβλήθηκε των ΟΦΗ (13-6), Πανιωνίου (10-4) και Νηρέα Γέρακα (17-4), γνωρίζοντας δύο ήττες από τις ομάδες της Βουλιαγμένης (ΝΟΒ2- ΝΟΧ 7-2 και ΝΟΧ-ΝΟΒ1 9-13).

The post Πόλο: Πρώτη συμμετοχή σε τουρνουά για τους παίδες του Βλαζάκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλο, Πρώτη, Βλαζάκη,polo, proti, vlazaki