Πολίτες στα Χανιά συνεχίζουν τον αγώνα κατά της εκχώρησης του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης»

«Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια» δηλώνουν τα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών κατά της Εκχώρησης του Αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης» που συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο καφέ «Κήπος» στα Χανιά.

Στη συνάντησή, τέθηκαν επί τάπητος τα πρώτα «δείγματα γραφής» των νέων διαχειριστών μετά από επτά μήνες, τα οποία περιλαμβάνουν την αποχώρηση της Ryanair για τους χειμερινούς μήνες και την συνακόλουθη διακοπή της σύνδεσης Χανίων – Πάφου,

την απόφαση για κλείσιμο του αεροσταθμού τις νυχτερινές ώρες και την απαίτηση από πλευράς τους για αποζημιώσεις δεκάδων εκατομμυρίων για καμένους λαμπτήρες, την ώρα που τα καθαρά κέρδη του εξαμήνου Απριλίου – Σεπτεμβρίου από τα 14 Αεροδρόμια, έφτασαν τα 106 εκ. ευρώ!

Ενημερωτική εκδήλωση

Όπως είπε στους δημοσιογράφους το μέλος της Πρωτοβουλίας Κώστας Σταυρουλάκης, σύντομα θα διοργανωθεί μία ημερίδα με καλεσμένους εισηγητές από άλλες περιοχές, την Κέρκυρα και την Μυτιλίνη οι οποίοι θα κληθούν να μεταφέρουν τι ακριβώς γίνεται στα αεροδρόμια. «Μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε κανένα θετικό στοιχείο, στόχος είναι να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας» ανέφερε ο ίδιος.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα