Πόλεμος στην Ουκρανία: «Δεν θέλω να πεθάνω» – Η σπαρακτική κραυγή ενός παιδιού στα καταφύγια

Ένα βίντεο «γροθιά στο στομάχι» κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Οι σειρήνες ηχούν κι ένα μικρό παιδί μέσα από το καταφύγιο, με δάκρυα στα μάτια το μόνο που ζητάει είναι να σταματήσει ο πόλεμος.

«Δεν θέλω να πεθάνω είναι τα λόγια του»

Γιατί πώς μπορείς να εξηγήσεις σε ένα παιδί τι είναι ο πόλεμος;

“I don’t want to die.”

Ukrainians are seeking safety after Russia’s invasion, with some fleeing the country and finding shelter. Parents

are left trying to explain the violence to their kids https://t.co/ujqOFOEUOS pic.twitter.com/UCngbwe1yx

Bloomberg Quicktake (@Quicktake) February 25, 2022

Η Ρωσία σφυροκοπά το Κίεβο

Εικοσιτέσσερις ώρες έχουν συμπληρωθεί από τη στιγμή που ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάτησε το κουμπί για εισβολή, η οποία αποδείχθηκε μία γενικευμένη σύρραξη στην Ουκρανία, με τις παράπλευρες απώλειες να ανέρχονται σε εκατοντάδες.

Ο ρωσικός στρατός πολιορκεί από τα ξημερώματα της Παρασκευής το Κίεβο, με τον πρόεδρο Πούτιν να απαιτεί την παράδοσή του. Σύμφωνα με τη daily mail, τα στρατεύματα της Ρωσίας βρίσκονται μόλις 30 χλμ από την ουκρανική πρωτεύουσα.

Η Ουκρανία έμεινε μόνη χωρίς καμία βοήθεια σε κανένα μέτωπο και τώρα η Ρωσία ετοιμάζεται για το τελικό χτύπημα στο Κίεβο. Στόχος ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Ρώσος πρόεδρος αγνοεί τις κυρώσεις που επέβαλαν Ευρωπαϊκή Ένωση, Μεγάλη Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, χρηματοοικονομικής φύσης, και όπως δήλωσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν, σκοπός του προέδρου της Ρωσίας είναι να ανατρέψει την κυβέρνηση της Ουκρανίας. Από την πλευρά του ο ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα έκανε λόγο για «φρικιαστικά πλήγματα» στο Κίεβο από τη Ρωσία, που παρομοίασε με εκείνα της ναζιστικής Γερμανίας.

ieidiseis.gr

The post Πόλεμος στην Ουκρανία: «Δεν θέλω να πεθάνω» – Η σπαρακτική κραυγή ενός παιδιού στα καταφύγια appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Ουκρανία, Δεν,polemos, oukrania, den