«Πόλεμος»… Μπακογιάννης: «Ρίξτε αλλού τη λάσπη» – Πολάκης: «Να βρεις μια τρύπα να κρυφτείς»!

Διαμάχη μεταξύ Παύλου Πολάκη και Κώστα Μπακογιάννη ξέσπασε με εκατέρωθεν ανακοινώσεις με αφορμή μεγάλη ποσότητα αλατιού που αγόρασε μετά την κακοκαιρία ο Δήμος Αθηναίων.

Η κουβέντα δεν σταμάτησε εκεί, αλλά υπήρχαν βολές και από τις δύο πλευρές σχετικά με τα πεπραγμένα του κάθε πολιτικού.

Τον “χορό” ξεκίνησε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του έκανε λόγο για ξεφτίλα, καθώς ο δήμος αγόρασε καθυστερημένα  μία τεράστια ποσότητα αλάτι για τους δρόμους:

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!!
Ο Μπακογιάννης προμηθεύεται ΣΗΜΕΡΑ ,αλάτι για τους δρόμους !!!!!Σημερα ρε ,Σήμερα!!!!! (φωτο2-3)
Επιτελικό

κράτος στα καλύτερα του !!

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε λίγο αργότερα, τονίζοντας πως ο Δήμος ήταν έτοιμος και για λόγους ασφαλείας παρήγγειλε επιπλέον αλάτι ώστε να υπάρχουν εφεδρείες:

«Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία «μαύρα ταμεία». Δυστυχώς κ. Πολάκη, μπερδέψατε το αλάτι με την λάσπη. Ρίξτε την αλλού»

Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και…

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Ο Παύλος Πολάκης επανήλθε, παρουσιάζοντας  στοιχεία για τις αγορές αλατιού από τον Δήμο Αθηναίων και απορώντας γιατί ο κος Μπακογιάννης αγόρασε 100 τόνους αλάτι μετά την χιονόπτωση, ενώ την τελευταία τετραετία είχαν αγοραστεί μόλις 20 για τις ανάγκες του Δήμου. Ακόμη, τον κατηγόρησε για σπατάλη των δημοσίων πόρων για ενέργειες όπως ο Μεγάλος Περίπατος, οι περίφημες ζαρντινιέρες των 500€ και ο ακριβός χριστουγεννιάτικος στολισμός.

ΑΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,γόνε της γνωστής οικογενείας,που έκανες το λάθος να μου απαντήσεις ,αντί να βρεις μια τρύπα να…

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

zarpanews.gr

The post «Πόλεμος»… Μπακογιάννης: «Ρίξτε αλλού τη λάσπη» – Πολάκης: «Να βρεις μια τρύπα να κρυφτείς»! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα