Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια στη Μύκονο | Photos

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ταξίδεψε στη Μύκονο | Photosμε την οικογένειά του το περασμένο Σαββατοκύριακο και εκεί γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια.

Ο δημοφιλής μουσικός των Beatles βρέθηκε στο ελληνικό νησί με τη σύζυγό του, Νάνσι Σέβελ, τις κόρες του, Στέλλα και Μαίρη, αλλά και τα εγγόνια του, Άρθουρ και Έλιοτ.

Η οικογένεια απόλαυσε το ελληνικό καλοκαίρι και τις βουτιές του στη θάλασσα σε ένα πολυτελές γιοτ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Οι φίλοι του μουσικού έσπευσαν να του ευχηθούν στα social media για τα γενέθλιά του. Ανάμεσά τους η Γιόκο Όνο, η οποία έγραψε στο Twitter: «Αγαπημένε Πολ, χαρούμενα 80ά γενέθλια και πολλά πολλά ακόμα χρόνια. Από μία σύντροφο στην ειρήνη. Με αγάπη, Γιόκο».

Dear Paul, Happy 80th Birthday and many, many more! From a partner in Peace… love, yoko#HappyBirthdayPaulMcCartney pic.twitter.com/c9YkeR8CMt

Yoko Ono (@yokoono) June 18, 2022

Με τη σειρά του και ο σταρ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ του ευχήθηκε με μία δημοσίευση. «Λένε ότι είναι τα γενέθλιά σου το Σάββατο. Χρόνια πολλά φίλε μου αγαπημένε. Καλή σου μέρα, ειρήνη και αγάπη. Ο Ρίνγκο και η Μπάρμπαρα σου στέλνουν αγάπη και ειρήνη».

They say it’s your birthday Saturday happy birthday Paul love you man have a great day peace and love Ringo and Barbara love love peace and love pic.twitter.com/foex8TZa8m

— #RingoStarr (@ringostarrmusic) June 17, 2022

Δύο μέρες πριν από τα γενέθλια του ανέβηκαν στη σκηνή μαζί του, δύο μεγάλοι καλλιτέχνεςγια να τον τιμήσουν και να του πουν “happy birthday”.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας στο MetLife Stadium του New Jersey, εμφανίστηκε ο Bruce Springsteen ως guest star, γεγονός που ο Πολ το αποκάλεσε ως “δώρο γενεθλίων στον εαυτό του”. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Paul McCartney και ο Bruce Springsteen βρέθηκαν μαζί πάνω στη σκηνή. Είχαν παίξει το “I Saw Her Standing There” σε μια συναυλία του 2012 στο Hyde Park του Λονδίνου.

Μετά την συναυλία ο Sir Paul McCartney ανέβασε φωτογραφία στο Twitter με τίτλο “Glory Days with Bruce Springsteen”.

Glory Days with Bruce Springsteen #PaulMcCartneyGotBack #springsteen pic.twitter.com/xdU68PdZ3I

Paul McCartney (@PaulMcCartney) June 17, 2022

Λίγο αργότερα στην ίδια σκηνή βρέθηκε και ο Jon Bon Jovi που τραγούδησε στον Μακάρντνει το “Happy Birthday” ενόψει των γενεθλίων του.

Jon Bon Jovi singing “Happy Birthday” to Paul McCartney at Paul’s MetLife stadium concert, June 16, 2022: pic.twitter.com/lJxUOTJzZL

— The Beatles (@BeatlesEarth) June 17, 2022

The post Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια στη Μύκονο | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα