Περιστέρι: Ως την τελευταία στιγμή πάλευε η 17χρονη με τον σύντροφό της – Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες που σοκάρουν δίδονται στη δημοσιότητα, αναφορικά με τη γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στο Περιστέρι με θύμα μια 17χρονη. Η κοπέλα, πακιστανικής καταγωγής, βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της μετά από καβγά που είχε με τον επίσης Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος έκτοτε έχει εξαφανιστεί.

Ο ιατροδικαστής κ. Γεώργιος Ντιλέρνια, ο οποίος στις 2:05 διενήργησε τη νεκροψία στο σώμα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα

γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά και στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά.

Αυτό σημαίνει ότι ο δράστης πρέπει να έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του θύματος και να πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, για να της «πάρει» τη ζωή.

Παράλληλα, οι εκχυμώσεις (μελανιές) που εντόπισε ο ιατροδικαστής στο δεξί χέρι της 17χρονης προέκυψαν πιθανότητα από τα δάχτυλα του συντρόφου της. Αυτό δείχνει πως η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι τελευταία στιγμή, προσπαθώντας να σώσει τη ζωή της.

Πρόκειται για την τρίτη δολοφονία με θύμα γυναίκα στη χώρα μας, μέσα σε λίγα 24ωρα. Η πρώτη διαπράχθηκε την Κυριακή στο Ρέθυμνο και η δεύτερη τη Δευτέρα στη Ζάκυνθο.

Για την υπόθεση προσήχθησαν δύο άτομα που φέρονται να γνωρίζουν περισσότερα για την υπόθεση, την ώρα που οι αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συντρόφου της 17χρονης.

eleftherostypos.gr

The post Περιστέρι: Ως την τελευταία στιγμή πάλευε η 17χρονη με τον σύντροφό της – Τα ευρήματα του ιατροδικαστή appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα