Περίπου 2.000 υποψήφιοι στα Χανιά για τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ – Ομαλά η διαδικασία

Ομαλά και χωρίς προβλήματα εξελίσσεται από το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά ο μεγάλος γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ 2Γ/2022. Την ευθύνη για την διαδικασία έχει η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με τον προϊστάμενο, κ. Άκη Αμπελά, να σημειώνει στο zarpanews.gr ότι από νωρίς το πρωί ήταν όλοι στις θέσεις τους και δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.

Σε εξεταστικά κέντρα έχουν μετατραπεί γυμνάσια, λύκεια και ΕΠΑΛ στο Δήμο Χανίων και περιαστικά, ενώ ως

επιτηρητές χρησιμοποιήθηκαν εκτός από μόνιμους εκπαιδευτικούς και μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι από τα δικαστήρια και άλλες υπηρεσίες καθώς δεν υπήρχε νομικά η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν αναπληρωτές που φτάνουν το 30%-40% του εκπαιδευτικού δυναμικού.

Το ποσοστό αποχής εκτιμάται ότι φτάνει περίπου στο 20%.

Ο διαγωνισμός εξελίσσεται 527 εξεταστικά κέντρα σε 43 περιφερειακές ενότητες, σε όλη τη χώρα.

Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στις 9 το πρωί στην Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας με μέγιστη διάρκεια εξέτασης τις 2 ώρες και 45 λεπτά και στις 14:30 μετά το μεσημέρι θα εξεταστούν στις Γενικές Γνώσεις, με τη διάρκεια της εξέτασης να είναι οι 2 ώρες και 30 λεπταzarpanews.gr

The post Περίπου 2.000 υποψήφιοι στα Χανιά για τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ – Ομαλά η διαδικασία appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα