Πέντε στάσεις για πολλαπλούς οργασμούς: Θα πεις όχι;

Για να επιτύχεις τον οργασμό πρέπει ο σύντροφός σου να είναι διατεθημένος να ακολουθήσει τον ακόλουθο οδηγό στάσεων.

1. Ιεραποστολική στάση. Ναι είναι κλασική. Ναι, την έχεις κάνει κατά πάσα πιθανότητα αμέτρητες φορές, αλλά οι ειδικοί ισχυρίζονται πως επειδή προσφέρει έντονη οικειότητα ανάμεσα στους δύο εραστές τα οφέλη για τη γυναίκα είναι πολλά. Την επόμενη φορά, που θα την επιλέξετε, πες του να αλλάξει τη γωνία διείσδυσης. Το να μπει διαγώνια και όχι ευθεία προσφέρει μεγαλύτερη κλειτοριδική διέγερση.

2. Ανάποδη καοϋμπόισα. Οι άντρες την λατρεύουν γιατί τους δίνει ενδιαφέρουσα οπτική γωνία και εσύ πρέπει να την λατρέψεις για αυτό που μπορεί να σου προσφέρει. Οργασμός είναι η απάντηση. Η στάση αυτή είναι εμπνευσμένη από το ταντρικό σεξ ενώ έχει διπλά πλεονεκτήματα: Αφενός προκαλεί ερεθισμό μέσω τριβής και αφετέρου είναι από τις στάσεις που καθυστερούν την κορύφωση του συντρόφου με αποτέλεσμα να διαρκεί περισσότερο η ερωτική πράξη. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

3. Πόδια… ψηλά. Εσύ είσαι ξαπλωμένη με πλάτη στο κρεβάτι. Εκείνος βρίσκεται από πάνω σου. Εσύ σηκώνεις και τα δύο πόδια σου, τα στηρίζεις στο στήθος σου, αλλά και στους ώμους του συντρόφου σου όταν αυτός σε πλησιάζει. Με αυτόν τον τρόπο η διείσδυσή του ενεργοποιεί το δικό σου σημείο G και έτσι η ικανοποίηση σου αυξάνεται κατακόρυφα μέσω της έξτρα διέγερσης.

4. Το γνωστό κουτάλι. Του έχεις πλάτη και αυτός σε αγκαλιάζει τρυφερά. Ενδείκνυται κυρίως για πρωινά Κυριακής που έχετε μπόλικο χρόνο στη διάθεσή σας. Με τη στάση αυτή προκαλείται διέγερση στο μπροστινό μέρος του κόλπου στο οποίο και βρίσκονται τα περισσότερα νεύρα. Επιπλέον και η γωνία διείσδυσης, που δεν είναι σε ευθεία γραμμή σε ερεθίζει περισσότερο.

5. Face to face. Καθίστε στο κρεβάτι ο ένας απέναντι στον άλλον. Έχε τα πόδια σας ανοιχτά με τα πόδια να λυγίζουν όταν ανέβεις στην αγκαλιά του. Η τριβή διεγείρει την κλειτορίδα σου και εγγυάται ένα «απογειωτικό» αποτέλεσμα. Επίσης ελέγχεις τον ρυθμό και το βάθος διείσδυσης.

queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα